Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldök kiszedése?

Szemöldök kiszedése?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok,és kicsit összenőtt a szemöldököm,és már mondták lányok,hogy szedjem ki.Én makacs voltam,mert azt mondtam hogy elég meleges,de na.ha kérik :D Szóval hogyan?csipesszel?Borotvával is lehet?persze óvatosan,csak középen.

2013. márc. 10. 00:29
 1/4 anonim válasza:
Hááát, vagy csipesz, vagy kozmetikus gyantával. De inkább csipesz. Semmiképpen se borotva. Persze kérdés hogy tényleg annyira össze van-e nőve, vagy azok a lányok valami metroszexuális bájgúnárt akarnak? ;)
2013. márc. 10. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Csipesszel tartósabb az eredmény, meg szebb is. Szerintem semmi gond azzal ha középen kiszeded, bár elsőnek inkább kozmetikushoz menj vele, mert ha túl szeded vagy valami akkor gáz lesz.
2013. márc. 10. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha csipesszel kiszeded, vagy elmész gyantáztatni kozmetikushoz, akkor jó eséllyel tövestül jön ki. Arra vigyázz, hogy bármely módszerrel, ami tövestül tépi ki, CSAK AZOKAT a szálakat szedd ki, amiknél nem bánod, ha nem nőnek vissza soha többé.

Amelyek visszanövésére igényt tartasz, azokat borotváld vagy szedd le krémmel, szóval csak a bőrfelszínnél szedd le.

Mivel ez picike felület, a legjobb csipesszel, igen.

Ha nagyon bozontos vagy, akkor inkább kozmetikussal gyantáztasd, akkor viszont kevesebb hatalmad van felette, hogy mely szálakat szedi ki, mintha magad csinálnád csipesszel.:)

Csipeszt elég olcsón lehet kapni, de számíts rá, hogy többet is ki kell próbálnod, mire megtalálod az igazit.

Érdemes megtalálni, mert más testrészen is igazíthatsz vele, pl. ha a cicid körül nő néhány szál, de nem szőrös a mellkasod, akkor ott is szebb, ha kiszedegeted.

Meg pl. hónaljszőrt is lehet evvel igazítani.

2013. márc. 10. 00:51
 4/4 anonim ***** válasza:
csipesszel! ha leborotválnád még erősebb lenne a szőr
2013. márc. 10. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!