Hány éves korban ajánlott "rendbe tenni" a szemöldököt?
Ha erős és sötét, akár 5-6 éves kortól indokolt lehet, amennyiben a gyereknek is igénye van rá. Inkább ez mint hogy komplexusos legyen.
A formára szedés alatt nem tudom mit értessz, gondolom a drasztikusan vékonyat...azt mondjuk 16-tól.
Nekem 13 évesen volt először.
14/l
Hát en 14 evesen már keztem igazitani, de amugy mindenki meg dicsert hogy milyen szep szemöldököm van, de engem ez nem tartot vissza, fogttam a csipeszt, meg neztem uttoljára a gentikailag megálldott ,,Barbie baba" szemöldkömet is kiszettem.
És az eredmény hátt amiotta kiszettem meg se dicsertek pedig az ellött ááá amugy meg szerintem jo let legalább most már nem ugy nezek ki mint egy "Barbie baba,,
Igaz,hogy 2 éves kérdés..de attól még válaszolok :D
Én pl. 9 éves korom óta szedem a szemöldököm,mert a hajgyökereim nagyon sötétek,szinte feketék,meg nagyon összenől és látszódott.
Mióta szedem sokkal szebb.És mint tudjátok a szemöldök kihat az arc szépségére is :)
A szemöldökszedés kortalan,de előtte ajánlatos google-n megnézni hogy pontosan milyenre,vagy hogyan szedd ki :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!