Egy fogfehérítés mennyibe kerül? Hány éves kortól ajánlott?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd fogfehérítésre gyűjteni. Kb mennyibe kerül? Hány éves kortól lehet? Most még 17 vagyok. 18 évesen már megcsinálhatja nekem a fogorvos? Vagy ez nincs korhoz kötve? (Mármint mikor én lennék 18.)2012. dec. 16. 13:31
1/2 anonim válasza:
nincs korhoz kötve, de szódabikarbóna a legjobb fehérítő fogmásás után picit tegyél a fogkefédre és mosd meg azzal is (sokan mondják, hogy roncsolja a fogat de nem több orvosi oldalon is azt írják, hogy semmit nem árt a fognak és én is minden nap használom és tényleg semmi baja a fogamnak) de ha kételkegsz akkor heti 1x is ellehet vele eredményt érni csak lasabban
2/2 anonim válasza:
Szia!
Van olyan,ami úgy néz ki,mint egy éjszakai fogszabályzó.Rá kell tenni a fogsorodra,és kb.1-2 órát kell rajta hagyni,ez idő alatt a fogad fehérebb lesz tőle.Én is szeretném,de még gyerek vagyok.18 év fölött ajánlják:) Amúgy csomagban lehet venni,kb. 6-7 darab van egy csomagban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!