Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ronda vagyok? Képpel

Csajok, ronda vagyok? Képpel

Figyelt kérdés

senkinek se kellek, ronda vagyok??

[link]

[link]

[link]

23/F

2013. márc. 14. 15:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nekem is egyből az jutott eszembe, mennyivel többet ki lehetne belőled hozni valami normálisabb stílussal. Egy kis haj, pár kiló mínusz, és arcszőrzet nélkül is megnéznélek. Nem mondom, hogy kötelező feladnod az egyéniségedet, de ha úgy érzed, más megjelenésben nem tudnál kiteljesedni, fölösleges csodálkoznod azon, hogy nem találsz párt egykönnyen.
2013. márc. 14. 20:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyetértek azokkal akik írták, hogy haj kéne rád, mert az sokat dobna a kinézeteden. Meg ha lehet ne mutogasd nagyon hogy fradi drukker vagy meg ilyesmi, mert nekem nőként a foci rajongó pasikról csak az ugrik be hogy minden meccsnél hanyagolják a nőt és sört vedelnek a tévé előtt ordítozva. Ez nagyon nem kell... max egy olyan csajnak aki szintén ezt csinálja. Persze van olyan is. Ronda nem vagy, inkább átlagos.
2013. márc. 14. 21:09
 33/35 anonim válasza:
Sztem nem v ronda 10/6,75
2013. márc. 16. 17:38
 34/35 anonim válasza:
Szerintem nem vagy ronda, ne panaszkodj! Például én nagyon ronda vagyok, velem még szóba sem állnak.
2013. márc. 16. 18:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Úr Isten..és még én vagyok a gáz gyerek a haverjaim körében, hogy a hétvégi bulikon 3-4 csajnál többet nem tudok megdönteni. :-S
2013. márc. 16. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!