Csajok, ronda vagyok? Képpel
Állj már le, miért kell szétoffolni a kérdést????
Az égvilágon semmi közöd ahhoz, hogy nekem mennyi az önbizalmam
Menj már innen -.-
nézd meg az utolsó képet, elég ramatyul nézel ki
aztán hasonlítsd össze a mosolygós képpel, óriási a különbség! és ez csak hozzáállás kérdése
a külsődön pedig lehet javítani, a hajadat növeszd meg, a szakállt szerintem nem fontos leszedni
egyébként igazából nem ronda vagy, hanem a kisugárzásoddal lehet a gond, nézd meg az utolsó képet, aztán a kalapost, az már egy fokkal jobb, de a mosolygós az a legjobb egyértelműen. ha mindig ilyen lennél, sokkal könnyebben ismerkednél
ha a szöveggel van gond, és rámírsz megpróbálok segíteni
20f
Szia! Én ugyan anyád lehetnék, de szerintem nem áll jól neked a tar kopaszság. Egy kis tüsi frizura jobb lenne. A fejed egész jó, de tokás vagy, és kerek a pofid, talán fogyni kellene egy pöpet. Szerintem a bajszi nem is olyan rossz, férfiasabbnak tűnsz tőle.
Nincs veled semmi baj, nem vagy egy Apolló, de azért nem kell elkeseredned se, egyáltalán nem állsz rosszul jóképűségből.
Szerintem 10/7
Nem vagy ronda, de en csak baratkoznek veled, mas nem! Amugy jofejnek tunsz!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!