Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok? (képpel)
Figyelt kérdés
18 F :)
Véleményeket várok, 1-10ig pont, és hogy mennyire jovok be, vagy mit változtatnátok.
2013. jan. 4. 19:40
1/27 anonim válasza:
6p és a hajadat nem is lehet nagyon látni, de amit látok belőle egy fazonigazítás rá férne vagy ha felzseléznéd...:)
2/27 anonim válasza:
18 vagy de kinézel 12 nek meg aza sapka...ez amerikába divat
3/27 anonim válasza:
hát eleinte ijesztő nem gondoltam hogy ilyen közeli kép lesz. De amúgy szép nagy szemed és ajkaid vannak.
És azt hozzá teszem hogy nem minden lényak ugyan az tetszik. Van olyan lány akinek bejössz és olyan akinek nem de ilyen az élet :)
5/27 Alexandra0908 válasza:
jaaaj de kinyomnám azt a pattanást. :D
amúgy édes fiam...hát...legyen egy gyenge hármas..
6/27 anonim válasza:
már vártam a pattanásokra vonatkozó kommenteket.
7/27 anonim válasza:
Helyes arcod van és kedvesnek tűnsz - olyan cukisrác.
Nálam olyan 6 pontos vagy, de csak azért mert nem vagy az esetem, de biztos van olyan lány aki odáig van/lesz érted.
8/27 anonim válasza:
8, ha úgyveszem hogy máris teljesítetted a kérésem és lekezelted az álladat:)
9/27 anonim válasza:
Háát legyen 6. Szerintem átlagosan nézel ki. Szép a szád, de az álladdal tényleg csinálj valamit...
10/27 anonim válasza:
Ez kritikán aluli.
Ez a fej.... A buzeránsok mosolyognak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!