Csajok, ronda vagyok? Képpel
2013. márc. 14. 15:49
11/35 Mókusgyilkos válasza:
jó és én azt honnan tudjam hogy ő a húgod ?:D
minek okán hetero vagyok ezért max annyit tudok konstatálni hogy nem vagy kirívóan elcseszett egyed. főleg ha azt nézem hogy mi durva orcoknak van csajuk.
13/35 anonim válasza:
Ne haragudj...azt nem hiszem, hogy senkinek se kellenél, de nekem biztosan nem. :// 10/2-3. Nem vagy helyes, bocsi.:(
14/35 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy, de az önbizalmadon dolgozz, szeretjük a magabiztos pasikat. Aki szeret, annak te leszel a legjóképűbb a világon, más meg ne érdekeljen :)
15/35 anonim válasza:
vágad le a bajszod, meg a szakállkát, és növeszd meg a hajad. tuti jobb lesz.
16/35 anonim válasza:
Nem vagyok csaj,de mégis adok egy tanácsot.A külsőddel nincs gond,azt hiszem a nőknél a kisugárzásod és a szöveged nem jön be ha jól sejtem.
17/35 A kérdező kommentje:
Bocs ilyen válaszok most nem érdekelnek, kizárólag a külsőmre vagyok kíváncsi
2013. márc. 14. 16:16
18/35 anonim válasza:
Szerintem ne nézegesd a kommenteket, mert jót úgyse fogsz kapni. Aki meg jót ír, csak nem akar megbántani...Tűnj innen mielőtt teljesen leépítik az önbizalmad..
19/35 A kérdező kommentje:
Nem fogják, elhiheted!
De tényleg őszinte vélemények érdekelnek
2013. márc. 14. 16:19
20/35 anonim válasza:
Jaa, hogy már nincs mit leépíteni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!