Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok? (KÉP)

Szerintetek szép vagyok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Min kéne változtassak magamon?

[link]

2013. márc. 12. 22:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
azóta végülis többször megcsináltam a cicis képet, és egyre jobb lett. pedig előtte halvány lila fingom nem volt hogy kell használni a photoshopot :D
2013. márc. 14. 17:18
 22/26 anonim ***** válasza:

nem vagy szép, de randa se, átlagos vagy inkább, picit szerintem a vállad vastag, az orrod hosszú és a bőröd tele van bőrhibákkal. És a hajad szyne több mint borzalom...

De van megoldás!

- fesd be a hajadat mondjuk vörösre vagy feketére, mivel a börszined nem olyan fehér ezért sötét haj kell neked! Alapozd magad, kevesebb szemfesték több alapozó, halvány rúzs, sötét szemfesték... nekem ez tetszene, bár mivel én csaj vagyok nemtudom hogy egy pasi hogy gondolkozik... és táncolj! azzal gyönyörű alakot kapsz, a szépséget nem csak az arc teszi, hanem az alak is!!!!!

2013. márc. 14. 21:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Fogfehérítést javasolok.
2013. márc. 18. 20:38
 24/26 anonim válasza:
én csak álmodhatok ilyen barátnőről mint te.
2013. máj. 19. 23:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Fog fehérités rád férne haj festés meg zsíros az arcböröd amúgy szép vagy :)
2013. júl. 2. 11:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!:) Egy picit lehetnél igényesebb, gondolok itt arra, hogy a hajad nekem egy kissé zsírosnak tűnik, meg le van nőve, de lehet, hogy ez csak a fényviszonyok miatt.

A szemöldököd nekem nagyon tetszik, a szemed szép színű, viszont én a szemhéjadra valami sötétebbet, vagy akár tusvonalat használnék, nagyon jól állna neked. Szerintem a mosolyod is szép, a sötétebb színhez mondjuk egy vörös vagy piros színű rúzs nagyon jól állna. Cukik a gödröcskéid!:)

Ja, és persze tetszik a nyakláncod.:3

(Női szemmel mondom.)

2014. aug. 2. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!