Szerintetek szép vagyok? (KÉP)
rémisztő a vicsorod :(
fogfehérítés tényleg na meg ha látom lekopott a festék a hajadon festesd újra
na meg zsíros az arcbőröd tisztítsd :) de lehet h ki vagy izzadva ezt nem tudom
-tetszik a szemoldokod
-mindenki irni fogja a fogfeheritest ( ilyen kozeli kepen, ilyen fenyviszonok kozt szerintem sok embernek ilyen szinu... ( sot rosszabb)
-a borod picit zsirosnak tunik, probald meg kezelni valamivel ( vagy valts termeket mert ez nem valik be)
Szerintem nagyon elonytelen a kep
Szerintem nem áll jól ez a hajszín. Én inkább valami barnásabb árnyalatot választanék, ami kiemeli a szemed színét ,ez túl rideg neked. Azon kívül a szemöldököd is nagyon elüt tőle. Illetőleg a fazonja sem túl előnyös, kéne vágatni egy erősebb frufrut, mert a homlokod magas is, széles is. Ezt kéne ellensúlyozni. Ha zavar, még mindig el tudod tűzni. Hogy csillog a bőröd, hát istenem, nekem is szokott, az szerintem annyira nem vészes, egy jobb porpúder mindent megold :)
Én szemsminkben tuti valami határozott tusvonalat választanék viszont, nem csak valami csillogó színt. Nagyon szépek a szemeid ugyanis, de nagyon rejtve vannak, amire ugyan közrejátszik a túl világos hajszín, a túl vékony szemöldök, de egy tusvonal mindenképpen jobb lenne.
Különben csúnya semmiképpen sem vagy, de ha megfogadsz pár tanácsot, akkor abszolút gyönyörű lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!