Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok fiúk melyik a vonzóbb?...

Lányok fiúk melyik a vonzóbb? A nagyon szép lányok de búskomor arcal és mosoly nélkül vagy a nem olyan szépek de kedves mosollyal az arcukon?

Figyelt kérdés
lány, fiú, mosoly, jégszív, búskomorság, vonzalom, vonzódás

2013. márc. 12. 12:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
A kedves, mosolygós egyértelmüen pozitivabb, mint a búvalbélelt "szépség", ez utóbbi kimondottan undorító jelenség.
2013. márc. 12. 12:42
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

(Már megint egy ilyen kérdés.)

Kérdező te biztos a második kategóriába tartozol, és szeretnél önigazolást nyerni, miszerint "ha nem is vagyok olyan szép, de kedvesen mosolygok attól még lehet vonzó"

Sok esetben igaz, sok esetben nem.

Aki a belső tulajdonságokat fontosabbnak tartja, akkor igen, nála lehetsz vonzó.

Aki a külsőt és belsőt is egyaránt fontosnak tartja, nála nem.

Az hogy valaki "vonzó", általában külső adottságokkal éri el... tehát egy csúnya lány teli szájjal bazsalyoghatna akkor sem lenne szép, vonzó.

A másik pedig, hogy attól mert valaki nem mosolyog mint a tejbetök, még nem biztos hogy búskomor, szar ember! Miért mosolyogna egymagában az utcán vagy a vonaton? A bolondok vigyorognak minden ok nélkül.

Szerintem ezt a kérdést nem dolgoztad ki eléggé, és elég bugyután hangzik. Ha önerősítésre vágysz, azt mondjuk lehet hogy megkapod itt, mert a többség biztos rávágja hogy "igen, a ronda de mosolygó lány az sokkal vonzóbb!".

Álszentség ez, valamilyen szinten.

A valóságban meg ácsingóznak a szépségek után.... Ez van. :)

2013. márc. 12. 12:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ketteskénél a pötty.
2013. márc. 12. 12:53
 4/16 A kérdező kommentje:

Kedves második! Tévedsz, én az első kategóriába tartozom. Es nem írtam, hogy szar ember vagyok csakhogy keveset mosolygok.

Az első! Miért undorító jelenség? Valaki azért ilyen mert problémái vannak, az ilyenekhez szerintem csak még kedvesebbnek kellene lennetek! Es akkor megnyílnának, és észrevennéd,hogy nem vagyunk undorítóak!

2013. márc. 12. 12:55
 5/16 anonim válasza:
24%
egy búskomor, mosolytalan ember sosem vonzó.
2013. márc. 12. 12:58
 6/16 anonim ***** válasza:
A második. szerintem a mosloy mindenkit megszépít kicsit úgymond.
2013. márc. 12. 12:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Jó akkor egyedül fogok elpusztulni...Na és? Nem dől össze a világ.
2013. márc. 12. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok. Kérdező, akkor megnyugtatlak, nem vagy kevésbé vonzó attól, mert nem mosolyogsz állandóan? Mégis miért tennéd? Egy magadban nem tudsz mosolyogni, ha meg társaságba vagy, és valamilyen vicc elcsattan, gondolom te is nevetsz, mosolyogsz rajta. Nem kell egyáltalán állandóan vigyorogni. Szerintem senki sem várja el, hogy folyton vidámak, jókedvűek legyünk. Az életben vannak nehéz pillanatok, helyzetek, amikor rohadtul nincs kedve az embernek mosolyogni.

Szóval szerintem ne aggódjál. Minden ember más. Lehet hogy te egy nehezebben barátkozó, megnyíló ember vagy, aki kicsit zárkózottabb, de attól miért ne lennél szép, csinos, vonzó mások szemében!? Persze hogy az vagy! Senki sem vak. Látják a szép arcod. Azt meg már nyugodtan leszarhatod hogy mit gondolnak rólad... senkinek nem tartozol magyarázattal hogy miért nem mosolyogsz a nap 24 órájában... nem igaz? :)

2013. márc. 12. 13:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Kettes! Igazad van és köszönöm szépen! :)
2013. márc. 12. 13:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nincs olyan hogy melyik a vonzóbb, az hogy valaki "nagyonszép lány" az önmagában elég ahhoz, hogy vonzóbb legyen :D és amúgy meg legalább kihívásnak tekinthetem, hogy megnevettessem:)
2013. márc. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!