Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt már példa arra, hogy...

Volt már példa arra, hogy nektek vagy egy barátotoknak beszóltak az utcán, vagy bárhol máshol? Hogy vágtatok vissza?

Figyelt kérdés
Mert pl. a barátnőd ducibb, elálló a haverod füle.. .stb.
2013. márc. 12. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
nem az utcán, hanem a családban viccelődés képpen beszóltak hogy nagy a seggem... mondtam neki,hogy nyalja kissebbre :)
2013. márc. 12. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt, hogy utcán egy csapat nagyobb fiú beszólt valamit, de úgy csináltam mintha nem hallottam volna és mentem tovább.
2013. márc. 12. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, de mivel 40kgos lány vagyok, nem vágok vissza. Megyek tovább, mintha nem hallanám. Minek pazaroljam az időmet és az energiámat arra, hogy bunkó parasztokkal vitatkozzak?
2013. márc. 13. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátom utcájában építkeznek, a drága kőműves mesteremberek pedig előszeretettem füttyögnek meg tesznek érdekes megjegyzést. Nem veszem magamra, mert kb egy félszemű nősténymacskára is rá tudnak izgulni, szóval csak megyek tovább.
2013. márc. 13. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szinte mindenkinek beszólnak, sok az iylen tahó sajnos, főleg, ha lány vagy. Én eleresztem a fülem mellett és nem foglalkozok az iylenekkel ... tudod, arra fordítok energiát akiről úgy gondolom hogy egy szinten vagyunk, az iylen értelmi fogyatékosokkal csak nem állok le maunika sót játszani.
2013. márc. 15. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem különösebben zavartatom magam. Jól megbambulom, kaján vigyorral a képemen; természetesen vannak kivételek.

Ha valaki tahó, annak hasonló hangnemben, jó hangosan adom tudtára a véleményem. Vagy csak megfordulok, kíváncsiságból, ki mer az acélbetétesemmel a lábamon nekem jönni.

De mondjuk... vegyük példának, ha valaki nem beszól, csak leszólít. Azzal inkább leállok dumálni és röhögünk egy sort általában.

2013. júl. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!