Kis"mellű" 14 éves és akkörüli lányok, akiknek van barátja! Ti nem féltek attól, hogy nyáron a barátotoknak "nem fog tetszeni" a "méhcsípésetek"?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 15:56
1/17 anonim válasza:
Pólón keresztül is látni h nempéppen 100D-s mellem van,szóval nem,nem félek:D
2/17 anonim válasza:
Nem..mert nincs barátom :/ De másoknak szerintem fel fog tűnni. :s Mondjuk a közeledő kiránduláson. Nem elég hogy alig van mellem de a fürdőruha még le is nyomja.:s
3/17 A kérdező kommentje:
hátde gondolom valami icipici push-upot használtok, hogy kiegészítse..nem? mert én utálom amikor csak a mellbimbóm látszik a pólón .. >.<
2012. ápr. 3. 16:12
4/17 anonim válasza:
jó.nem azt mondom hogy csak az látszik..de kb.2 centi látszik csak ki..mármint annyira púposodik.2-3 centi. -.-
5/17 anonim válasza:
28 éves vagyok, de nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak!!!!
Ha nem tetszik a fiúnak a cici, elmehet a sunyiba!!!!
Keressen magának egy nagy csöcsűt!
Egy nő/lány nem a mellmérettől lesz különleges.
Ti, kedves kis 14 éves kislányok!!!
Legyetek okosak, kedvesek!!!!!
Egy 14 éves fiúnak nyilván a külső számít, de tanuljátok meg, hogy a viselkedésetek, a személyiségetek ennél ezerszer fontosabb!!!
Pár év múlva rájöttök ti is.
28/n
6/17 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon kis mellem van, de én már 18 vagyok :) remélem nem baj hogy válaszolok :) a barátomnak tetszik a méhcsípésem XD pedig nagyon kicsi mellem van, az A kosarat nem tölti ki a mellem :) Nyáron sem fog zavarni, már megszoktam hogy kicsi cicijeim vannak :)Egyébként meg fogom műttetni a melleim ha felvesznek az orvosira, szóval már nem sokáig áll fent a problémám :)
7/17 A kérdező kommentje:
persze, bárki válaszolhat.. csak nekem idősebb barátom an, és ezért aggódok kicsit..mondjuk úgyis mondta, hogy neki nem a külső számít, de, azért picit engem is zavar.. főleg hogy az oszttársaim is szoktakcsesztetni -.-"
2012. ápr. 3. 16:51
8/17 anonim válasza:
Elhiszem, hogy zavar, de a túl nagy sem olyan jó... én 16L vagyok, és kb 75-80/C a mellem... Csak kosaras fürdőruhám lehet, pedig szivesen hordanék háromszöget, de az nem tart semmit, és borzasztóan áll. Vagy bele vagyok bolondulva az ilyen egyenes fürdőruhákba, ami nem háromszög, tudod... És nem hordhatok olyanokat, mert nem áll jól, nem tart semmit. Sportmelltartó nélkül még biciklire se ülök, és máris lóg kicsit.. Úgyhogy ne "siránkozz", hogy neked kicsi, próbáld abból kihozni a maximumot:) Biztos illik az alakodhoz. Ha meg nem ezzel piszkálnának az osztálytársaid, akkor piszkálnának a hajszíneddel vagy az orroddal, tök valótlan dolgokat hoznak fel... Ne mással foglalkozz, fogadd el, hogy ez van, és ezzel kell kezdeni valamit:)
9/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsi a mellem, bár barátom nincsen. Nekem sportmelltartóm van, de nem nagyon szeretem mert még abból is átlátszódik a mellbimbóm, és zavar. Felszoktam venni egy kisméretű melltartót. Engem is cikiznek az osztálytársaim mert nekem a legkisebb, és talán egyedül csak nekem nem jött még meg. ( menstruáció ) Neked már megjött? 14/L
10/17 anonim válasza:
Lehet, hogy sértésnek veszitek... De! Gyerekek vagytok még, ne azzal foglalkozzatok, hogy mekkora a melletek. Élvezzétek ki a gyerekkorotokat. Fiúzni később is ráértek, de ezek a "gondtalan" évek nem jönnek már vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!