Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis"mellű" 14 éves és akkörüli...

Kis"mellű" 14 éves és akkörüli lányok, akiknek van barátja! Ti nem féltek attól, hogy nyáron a barátotoknak "nem fog tetszeni" a "méhcsípésetek"?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mint fiú üzenek;

Aki a mellméretet nézni az nem férfi az disznó!

Nyugi lányok, az igazit nem az fogja érdekelni, mekkora a melletek hanem, hogy mekkora a szívetek, amivel szeretni fogjátok őt :)

2012. ápr. 8. 01:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezért mellékesem (XD az aszó itt annyira ironikus) hozzátenném hogy, ha nem tiszteled azt amid van ne várd másoktól, hogy tiszteljenek. Szóval ne aggódj legalább tudod, hogy a te pasid biztos nem egy "disznó" csakis magadért szeret.

És a haverok meg azért vannak, hogy csesztessenek, de nem kell magadra venni. Ha magadra veszed csak még jobban piszkálni fognak mert érszik hogy "vevő" vagy rá.

2012. ápr. 8. 01:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi (:
2012. ápr. 8. 09:46
 14/17 anonim válasza:
18 éves vagyok, és 75A kosaras melltartót hordok. szerintem ne trükközz push-up melltartóval, mert ha majd később oda kerül a sor hogy feltérképezitek egymást, csalódhat. nekem tisztában volt az adottságaimmal az elejétől fogva, és ennek ellenére is akart. és ha a fiú nem tud elfogadni, akkor nem is szeret, vagyis nem érdemes vele foglalkozni!
2012. ápr. 23. 17:09
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem is kis mellem van, de a barátom inkább melltartó nélkül szeret látni
2012. ápr. 23. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagy van és nem jó! ne irigyeljétek, mert lehuzza a hátamat is és kb a wcig nem mehetek meltartó nélkül!:S
2012. ápr. 30. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok :)

Hát én már 20 éves vagyok, és elég kicsi a mellem sajna, gondolom már nem fog nőni :( 70/A-s melltartót hordok, szóval szinte semmi mellem nincs... Ennek ellenére már volt 3 barátom és sok fiúnak megtetszettem, szóval higgyétek el, nem ezen múlik a dolog :) Nagyon sok gyönyörű lányt láttam már kis mellekkel, és 90D-s cicikkel is csúnyákat. Egyébként a tudom, hogy a barátomnak pl. a nagyobb mellek jönnek be, mégis itt vagyok én neki, és szeret kívül-belül, szóval ezen tényleg ne aggodalmaskodjatok.

2012. ápr. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!