Kis"mellű" 14 éves és akkörüli lányok, akiknek van barátja! Ti nem féltek attól, hogy nyáron a barátotoknak "nem fog tetszeni" a "méhcsípésetek"?
Én mint fiú üzenek;
Aki a mellméretet nézni az nem férfi az disznó!
Nyugi lányok, az igazit nem az fogja érdekelni, mekkora a melletek hanem, hogy mekkora a szívetek, amivel szeretni fogjátok őt :)
Ezért mellékesem (XD az aszó itt annyira ironikus) hozzátenném hogy, ha nem tiszteled azt amid van ne várd másoktól, hogy tiszteljenek. Szóval ne aggódj legalább tudod, hogy a te pasid biztos nem egy "disznó" csakis magadért szeret.
És a haverok meg azért vannak, hogy csesztessenek, de nem kell magadra venni. Ha magadra veszed csak még jobban piszkálni fognak mert érszik hogy "vevő" vagy rá.
Sziasztok lányok :)
Hát én már 20 éves vagyok, és elég kicsi a mellem sajna, gondolom már nem fog nőni :( 70/A-s melltartót hordok, szóval szinte semmi mellem nincs... Ennek ellenére már volt 3 barátom és sok fiúnak megtetszettem, szóval higgyétek el, nem ezen múlik a dolog :) Nagyon sok gyönyörű lányt láttam már kis mellekkel, és 90D-s cicikkel is csúnyákat. Egyébként a tudom, hogy a barátomnak pl. a nagyobb mellek jönnek be, mégis itt vagyok én neki, és szeret kívül-belül, szóval ezen tényleg ne aggodalmaskodjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!