Lányok! Titeket mennyire zavarna ha a barátotoknak elég erőteljes lábszaga lenne?
dehogy zavarna. ahogy a mezőn piknikezünk, s leveszi cipőjét, majd zokniját, átjárja az orrom a rothadó lábszag, mely a mező virágai illatával vetekszik..
fúj! ki szereti?
Az nagyon zavaró, de lehet kapni lábizzadás elleni krémeket, talpbetétet, viszkózból, pamutból készült zoknit, amiben nem izzad annyira a láb. Plusz mivel a lábszagot különböző nemkívűnatos élőlények okozzák, ezért cipőfertőtlenítéssel (ehhez is lehet kapni megfelelő sprét, ha a cipő amúgy nem mosható) is csodákat lehet elérni. Amúgy meg jól szellőző vászoncipőt hordj amikor csak lehet, meg amiket fenn leírtam.
De amúgy nem ez alapján választunk párt, a volt pasimnak pl kapcsolatunk hajnalán erős lábszaga volt, de 2 hónappal később már semmi, mert megtanítottam neki, hogy hogyan kerülheti el. Kikapartam a gesztenyét a következő csajnak rendesen...
Pamut zokni na meg az évszaknak megfelelő, minőségi cipő. Ha így is büdös a lábad, akkor gombairtó, stb. De nem szégyen orvost kérdezni se. :P
Eléggé zavaró lenne, ha folyton ez van. :D Nálunk annyira durva eset nem volt, jót röhögünk, megkérdezzük, h a te lábad ilyen büdös vagy az enyém, aztán a bűnös elmegy és lábat mos. XD Kész, ennyi a kaland.
De egy jó kis lábszag eléggé hangulatromboló. XD
Zavarna, de nem a világ vége és tényleg sokféle megoldás létezik. Bőrcipőt kell venni, sokkal jobban szellőzik, mint a műbőr, textil cipők.
Hordjon 100% pamut zoknit. Használjon cipő és lábspray-t.
Néha csinálhat lábfürdőt, amibe tesz mentát, zsályát, citromfüvet.
Ha így lesz jobb, keressetek fel egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!