Szerintetek szép mellem van? Milyen méretűnek tippelitek?
2013. márc. 11. 17:39
31/41 anonim válasza:
Anyam...igen, ez push-up melltarto. Csak nem ertem miert hazudsz magadnak. Osszenyomtad oket es utana azt mondod, hogy ez am vekony szivacsos melltarto. Hogyne. Szoval, nekem mindegy, csak ne erolkodj mar, hogy nem az, mert en 23 eves fejjel bizony jobban tudom mint te.
32/41 A kérdező kommentje:
Valóban!23 éves vagy,tapasztaltabb,okosabb,stb.Sőőőőt.még azt is jobban tudod,hogy milyen melltartó van másokon!Remélem a JóIstent,hogy engem is megáld egy ilyen szuperképességgel.:3
2013. márc. 12. 15:58
33/41 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, igen, jobban tudom, mivel latom. Mondom, nekem mindegy meg ha tiz push-up-ot huzol magadra es azt allitod, hogy nincs rajtad egy sem. Ha szeretsz hulyet csinalni magadbol, akkor megertelek.
34/41 A kérdező kommentje:
Oké!Örülök neked.Remélem most elégedett vagy magaddal.:)
2013. márc. 12. 16:22
35/41 anonim válasza:
En igen, mivel nem kerdezem a netem, hogy szep-e a mellem. Tudom, hogy szep es ennyi. Basszus.
36/41 anonim válasza:
Igen igazad van ez még nem tiniribi kategória, de jó úton haladsz... :) Legközelebb már nem csak a cicid lesz kint, és nem csak a gyik-en. Fogadjunk, hogy az alap kép, arcal együtt a facebookon is kint van és van rajta 200 lájk és biztos hogy nem a pofikád miatt :D
37/41 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
28 eves no vagyok, es ranezesre megmondom h kin milyen melltarto van, mekkora a szovacsa, push up e?! nem negy kunszt 15 ev melltarto hordas utan.... akkor vettem meg az elsot mikor te megszulettel :D
de nem ciki push upot hordani, en is szeretem oket, pont az a forma miatt, amit termeszetes melleknel nem lehet elerni, max szilikonnal lsd a kepeidet :)
udv
38/41 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem gondolod hogy 16 évesen egy kicsit túlzás kiraknod a melled a "nagyközönségnek" és válaszokat várni hogy bókoljanak neked hogy " De jó csöcsöd van!" Anyádnak meg Apádnak nem mutatod meg? Jah, hogy ennyie menő kislány nem vagy! Szánalmas vagy.... kis ribanc
39/41 anonim válasza:
Nem kell ahhoz push up melltartó, hogy így nézzenek ki a melleid. Bàrmelyikkel, amelyikben vékony szivacs van (vagy akár semmi), ha elég rövidre veszed a pántot, meg hátul összehúzod eléggé, simán nézhetnek így ki a melleid, szóval jól össze meg felnyomva. Ha nem hazudsz, akkor valóban nem push upot használtál, de sikerült ugyanazt a hatást elérned.
40/41 anonim válasza:
16leszek 70B-s méretű mellekkel és hidd el push up nélkül nem áll így . ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!