Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép mellem van?...

Szerintetek szép mellem van? Milyen méretűnek tippelitek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. márc. 11. 17:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%

És egy kis segítség... ha nem push up melltartó lenne rajtad akkor így állna a cickód: [link]

és így állna ha push up melltartód lenne: [link]

a tiéd melyikre hasolnít jobban?? az 1.-re ugye? Igen! :D

2013. márc. 11. 19:21
 22/41 A kérdező kommentje:

Jézusom.De szánalmasak vagytok!Ennyire fáj nektek,hogy ilyenek a melleim?Jó,akkor push up..szivacsos..egy egész daru van basszus a felsőmbe!!:))) -.-

Egyébként kedves utolsó.Persze..beraksz egy nagymama melltartót.KI hord manapság ilyet?

[link]

én speciel ilyeneket hordok.NEM PUSH UP.LÁTOD?mégis úgy néz ki a melle,mint nekem!!Nem kell hozzá push up..Egyelek meg,Drága!

2013. márc. 11. 19:41
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Drága ez bizony kosaras és push up ne legyél már szőke!
2013. márc. 11. 19:43
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy egy melltartóra nem írják rá hogy push up, az még az... amit te hordasz is az, mivel összenyomja a melleidet... EZT nevezik push upnak.

Mellesleg te a melleidről akarsz véleményt akkor a melleidről melltartó nélkül pakolj ide képet... mert így max a melltartódat tudjuk dicsérni. Melled az úgy látom nincs sok, bár nehéz megmondani.

2013. márc. 11. 20:23
 25/41 A kérdező kommentje:

Hidd el..tudom,hogy mit jelent azt,hogy push up.És,hogy mi a funkciója.

Annyi eszem meg van,hogy megtudjam állapítani,hogy a melltartóm push up,avagy sem.

Sima,egyszerű,kosaras,vékony szivacsos melltartót hordok!!Nincs benne semmi plusz szivacs.Vagy olyan dolog ami megemelne bármit is.

Ezt ezzel befejeztem.PONT!

Mellesleg a kérdésem sem ez volt,úgyhogy terelődjetek vissza.

Ti is csak belekötni tudtok az emberbe..gratulálok!

2013. márc. 11. 20:43
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy tisztában a push up fogalmával,ezt már tudjuk. Zavarna,ha valaki letöltené a képedet,amit feltöltöttél az internetre. Remélem érzed az ellentmondást. A melledre várod a véleményeket és 16 éves vagy. Ez így együtt egy buta tiniribire vall,úgyhogy inkább vonulj vissza,jobban jársz!
2013. márc. 11. 21:41
 27/41 anonim ***** válasza:
45%
SZÉP. Ennyi! :) Vitát meg rendezzétek le privátban.
2013. márc. 11. 21:47
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vissza a kérdésre...

"Szerintetek szép mellem van?" - honnan tudjuk, mikor csak a melltartót látni?? Sem a formája nem látszik, sem a nagysága, se semmi amiből meg lehetne állapítani.

"Milyen méretűnek tippelitek?" - Az tuti hogy A vagy B kosár mivel még így összetolva sem érnek össze teljesen. De ugyebár a méretét sem lehet megállapítani így szivacsos melltartóban.

2013. márc. 11. 22:38
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
ez biza push-up. normál melltartóba nem nagyon áll így senkinek a melle.
2013. márc. 12. 07:42
 30/41 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ugyanaz,amit én leírtam.Úgyhogy tisztában vagyok a fogalmával.Úgy tűnik te nem.

Szerintem meg te vonulj vissza.Ez az én kérdésem,senki nem mondta,hogy írj ide!

Ha mutogatni akarnám magam,akkor nem lenne rajtam semmi ruha.Ha kimész az utcára más lányokon fele ennyi ruhát nem láttok.Nem éppen a tiniribi kategória vagyok.

Egyébként meg az oldal funkciója az,hogy NÉVTELENÜL TUDOK VÉLEMÉNYT/SEGÍTSÉGET KÉRNI MÁSOKTÓL.

De itt manapság olyan embert,aki segítene,vagy rendesen válaszolna a kérdésemre..Ritkán lehet találni..Mindenki csak ócsárolni,meg osztani tudja a másikat.

2013. márc. 12. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!