Hogy nézel ki most? Ha teljesen átváltoztathatnád magad, hogy szeretnél kinézni?
Miért épp ezt az új külsőt választanád?
Kort és nemet lécci.
Köszike. :)
Ahogy most kinézek -> ahogy ki akarok nézni:
162 cm vagyok -> 170 cm-es akarnék lenni
92 kg -> 60 kg
zöld szem -> sötétzöld szem
nagyon fehér, striás, nem gyógyuló, szeplős bőr -> barnulni tudó, egészséges bőr
turcsi orr -> egyenes ívű, kicsi orr
göndör, szürke haj -> egyenes szőke, vörös, vagy fekete haj
34-es láb -> 37-es láb
E-es mellek -> B-s mellek
rövid lábak -> hosszú lábak
vastag száj -> közepesen vékony száj
görbe hát -> egyenes hát
asszimetrikus fülek -> szimetrikus fülek
Ezzel a külsővel nagyobb eséllyel találnék munkát, könnyebben és olcsóbban tudnék ruhát venni, a mellem nem zavarná a mozgásomat, mindenkiben szimpatikusabb benyomást keltenék, egészségesebbnek néznék ki, könnyebben találnék cipőt, és ne fújtatnék alvás közben, ha normális lenne az orrom, a fülbevalók meg normálisan állnának a fülemben.
Most : 150cm
45kg, kékeszöld nagy szemek, telt ajkak, nem nagyon széles csípő, vál alattig érő, sötét barna haj. Picit görbe orr. Így is meg vagyok elégedve a külsőmmel, sokan is mondják, hogy kis cuki vagyok meg ilyenek, de így még jobb lenne:
153cm, 42 kg, még vékonyabb csípő, csípőig érő göndör haj, és az orromat lecserélném úgy, ahogy van.
Összességében: nőnék még (fogok is), a hajamat növeszteném (növesztem is), orromat lecserélném és a csípömet, fogynék (csak nem todok:()
14 leszek.
171 cm, 54 kg. 85-60-96-os méretem van. Van pár piercingem, tetoválásom, hosszú barna hajam meg zöld szemem van.
Ha változtatni tudnék (mellesleg azon vagyok), akkor izmosodni szeretnék. Szeretném ha szebb bőröm lenne. Egyébként minden mással ki vagyok békülve. Kicsit hülye formájú orrom van, annyira nem zavar, de ha sok pénzem lenne, lehet megcsináltatnám, illetve az állkapcsomat is lehet, hogy kicsit átszabatnám, hogy még szebb legyek, mert egy narcisztikus liba vagyok :D De egyébként örülök annak, ahogy kinézek, tetszek magamnak.
22L
most---->így szeretnék kinézni
162 cm, min. 170 cm
63-65, 58kg
középhosszú barna enyhén hullámos haj, hátközépig érő nagyon hullámos/göndör haj
széles csípő, keskenyebb csipő
kicsi vastag comb hosszú vékony combok
narancsbőr,szép bőr
sok pattanás,szintén
vékony ajkak vastagabb ajkak
ami még jó lenne:kisebb has kisebb fenék nagyobb mellek 16L
így néznék ki, ha a kívánságom teljesülne. Ehhez le kéne vágatnom a hajamat, fogynom kellene 22 kilót és bőrt kellene cserélnem. Az arcunk az ugyanolyan amúgy. De még sok kívánságom lenne..és legfőképp azért választanám ezt a külsőt, mert világéletemben vékony akartam lenni, és neki pont olyan alakja van (főleg a filmjeiben látszik) amilyet én szeretnék.
18/L
160cm-->163-164cm
65kg-->51-52kg
kicsit pattanásos a bőröm-->szép sima legyen
az orrom nagy,turcsi-->kisebb legyen
a hajam nem dús,gyorsan zsírosodik-->szép dús legyen és hosszú
a karom,combom vastag-->szép vékony,formás legyen
a fenekem,hasam nagy-->az is formás,vékony legyen
a körmeim kicsik(lassan nőnek)-->szép nagyok,ápoltak legyenek
Én azért választanám ezt a külsőt, mert így a suliban jobban elfogadnának, könnyebb lenne ruhát venni, nyíltabb lennék az emberek felé és nem csúfolnának,suttognának rólam.
13/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!