Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézel ki most? Ha teljese...

Hogy nézel ki most? Ha teljesen átváltoztathatnád magad, hogy szeretnél kinézni?

Figyelt kérdés

Miért épp ezt az új külsőt választanád?

Kort és nemet lécci.

Köszike. :)

2013. márc. 10. 08:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszike mindenkinek! :)

Látom, mások is változtatnának ezt-azt. Néha én is elgondolkodom rajta.

Így nézek ki most:

Hátközépig érő hullámos szőke haj, kékeszöld szem, játékbaba arc, fehér bőr, telt ajkak, 170 cm, 55-56kg

Ahogy ki szeretnék nézni:

Derékig érő egyenes sötétbarna haj

Barna szem: [link]

Telt ajkak: [link]

Arc: [link]

Szeretnék vékonyabb lenni (48-50kg), kisebb melleket (C helyett B), és totál lapos hasat.

2013. márc. 10. 12:01
 12/28 anonim ***** válasza:
174 cm és 56 kg vagyok (90-65-90), B-s melleim vannak. A testemmel meg vagyok elégedve, max. a derekam lehetne egy kicsit vékonyabb, de most ezen dolgozom. Nagy zöld szemeim vannak, hosszú világosbarna, dús hajam, vastag szám. Egyedül a bőröm nem szeretem magamon, mert túl világos és szokott pattanásom is lenni, bár sminkkel nem tűnik fel, de én tudom, hogy ott van és ez zavar. Ha bárkivel cserélhetnék, akkor így: [link] szeretnék kinézni. De azért így is elégedett vagyok magammal (bár ebben sokat segít a barátom és akár az idegen emberek dícsérete is), főleg ha a bőröm is szép lenne. 20L
2013. márc. 10. 12:18
 13/28 anonim ***** válasza:

7kg-val akarok könnyebb lenni

szálkás, formás akarok lenni (ezen dolgozom már)

egyenes hajat szeretnék, mert az enyém hülyén hullámosodik

0 narancsbőr

egyenletes barna bőr

1 számmal nagyobb cicik

2013. márc. 10. 12:30
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

így elolvasva az adataitokat nem nagyon értem miért akartok változtatni rajta....

16/F

2013. márc. 10. 13:42
 15/28 anonim ***** válasza:

Most 164 cm 47 kg, hófehér bőr, szeplők, hosszú szőke haj, kékeszöld szem, nőies alak, ezekkel meg vagyok elégedve. Szépnek tartanak mások is szóval nem szeretnék máshogy kinézni. Sokat tettem azért hogy ilyen legyek amilyen most vagyok. Mondhatnánk hogy én már átváltoztam... régen kifejezetten csúnya voltam.

26L

2013. márc. 10. 14:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem változtatnék magamon a világ minden kincséért sem.
2013. márc. 10. 14:24
 17/28 anonim ***** válasza:

Ahogy most kinézek --> ahogy szeretnék :)

159 cm --> 166 cm

44 kg --> Jó ez :D

Sötétbarna, vállig érő haj --> Pár árnyalattal világosabb barna, derékig érő haj

Nagy barna szem --> nagy kék szem (úgy sem tudom brühü)

Kis mell --> egy KICSIVEL nagyobb mell

És ennyi, a hajamhoz csak várni kell, hogy megnőjjön

2013. márc. 10. 14:41
 18/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok és TELÓN! :D

Szóval arra csak várni kell + be kell festeni. :) De amúgy meg vagyok elégedve magammal. :)

14/L

2013. márc. 10. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok, ez nekem megfelel.

58 helyett szeretnék 52 kiló lenni, egyébként már most leadtam 4 kilót, úgyhogy haladok a célom felé. :)

Szeretnék izmosabb is lenni, úgyhogy ezektől a kilóktól sporttal szabadulok meg.

Szeretnék hosszú sötétbarna enyhén hullámos hajat. (most csak mellig ér, derékig érőt akarok, csak lassan nő)

Szeretnék szebb, teljesen pattanás mentes bőrt. (most is csak ritkán van, régebben rosszabb volt)

Az arcommal úgy-ahogy meg vagyok elégedve, de örülnék sűrűbb szemöldöknek és szempilláknak. És ha még nagyon változtatni akarnák, akkor kicsit kisebb lenne az orrom, de egyébként most se nagy. Amit viszont szeretek azok a nagy zöld szemeim, abban nincs hiba :)

2013. márc. 10. 15:19
 20/28 anonim ***** válasza:

Hogy nézek ki most? Rondán. Hogy néznék ki ha megváltoztatnám magam? Szépen.

Csorba fogak-->fogszabályzóval gyönyörű fogak

Vékony szálú, hulló, ritka haj, ami hullámos és sehogy se áll-->dús, erős, egyenes haj

Kicsi szemek-->nagyobb szemek

elálló fülek-->normális fülek

hájas has-->lapos has

vaskos combok-->karcsúbb combok

De igazából mindenekelőtt akarat kéne mert a legtöbbet meg tudnám változtatni (pl. kilók, elmászni a fogorvoshoz fogszabiért, stb), szóval elsősorban ez kéne. Meg hogy elfogadjam magam.

2013. márc. 10. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!