Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézel ki most? Ha teljese...

Hogy nézel ki most? Ha teljesen átváltoztathatnád magad, hogy szeretnél kinézni?

Figyelt kérdés

Miért épp ezt az új külsőt választanád?

Kort és nemet lécci.

Köszike. :)

2013. márc. 10. 08:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

175 cm- tökéletes

64 kg- 60 kg

göndör, hátközépig érő barna haj- göndör, derékig érő szőkésbarna haj

kusza fogak- egyenes fogak

hülye orr- normális orr

rossz formájú áll- szép áll

elpuhult test- izmos test

kb. ennyi:)

22/L

2013. márc. 11. 13:51
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

162 cm---->165 cm

53kg---->50kg

csoki barna szem---->zöld szem

sötétbarna haj---> világosbarna haj

13/L

2013. márc. 11. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
most 171 centi vagyok, 57kiló. rezes haj,kék szem. ha változtathaték,kreol bőrt, és egészséges fényes barna hajat szeretnék...ennyi: ")
2013. márc. 11. 23:36
 24/28 anonim válasza:

Én az arcomat plasztikáztatnám át.

25F

2013. ápr. 2. 20:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Fogynék 5 kilót (a jelenlegi testtömegem 60 és 65 közé eshet); végleg eltüntetném a pattanásokat a hátam és a mellkasom tájékáról; kérnék egy gyárilag karcsúbb, nőiesebb derekat; nyúlnék 10-15 centit (160 vagyok egyébként); sötétebbre változtatnám a hajam fakó világosbarna színét és dúsabbá az "állagát"; zöldebbé változtatnám a libafos árnyalatú szemeimet és nagyjából ennyi. Ebből némelyik elérhető, azokon dolgozom, bár tudatában annak, hogy a magasságom változatlan marad, lehet, hogy inkább 10 kiló kéne mínuszban 5 helyett.

15/L

2013. ápr. 7. 17:39
 26/28 anonim ***** válasza:

Ja, azt kihagytam, hogy valami szebb formájú és kevésbé megereszkedett mell sem jönne rosszul.

A szóismétlésért bocs.

(Előző voltam.)

2013. ápr. 7. 17:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Most--> álom :D

176cm-->170cm (Bár annyira nem zavar)

63kiló-->57-58kiló

átlagos combok--> vékonyabbat szeretnék

B-s mellek--> C-s mellek

derék 68cm--> lehetne mondjuk 64cm

41es láb--> 39es láb, hogy könnyebben találjak cipőt magamnak.

Kerek popsi, már kicsit lötyizik :D--> Izmos hátsó

Barna szem--> kék szem

Nem szeretem az orrom, olyan érdekes, piszének mondanám. --> egyenes orrhát, keskeny orr

Festett szőke, göndör hajam van--> Természetes szőke, nyílegyenes haj

Mondjuk én az egész arcomat megváltoztatnám. Páromnak felvetettem az ötletet, mi lenne ha megműttetném az orrom. Erre csak annyi volt a válasza, hogy "akkor már nem biztos, hogy tetszenél".

Bár van párom, sok bókot kapok tőle, de még így sem érzem magam jónak. Ezért szeretnék változni. Viszont, szerintem sose fog addig elfajulni a dolog, hogy kés alá feküdjek.

20/N

2013. ápr. 29. 12:54
 28/28 anonim ***** válasza:

27/L

Csontos arc, sápadt bőr, vékonyság nem számít, max leadhatnék 5 kiló kb, igazából így összefoglalva úgy szeretnék kinézni, mint egy sápadt hulla. Hát ez van, nekem ez jön be.

2022. szept. 26. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!