Hogy nézel ki most? Ha teljesen átváltoztathatnád magad, hogy szeretnél kinézni?
Miért épp ezt az új külsőt választanád?
Kort és nemet lécci.
Köszike. :)
175 cm- tökéletes
64 kg- 60 kg
göndör, hátközépig érő barna haj- göndör, derékig érő szőkésbarna haj
kusza fogak- egyenes fogak
hülye orr- normális orr
rossz formájú áll- szép áll
elpuhult test- izmos test
kb. ennyi:)
22/L
162 cm---->165 cm
53kg---->50kg
csoki barna szem---->zöld szem
sötétbarna haj---> világosbarna haj
13/L
Én az arcomat plasztikáztatnám át.
25F
Fogynék 5 kilót (a jelenlegi testtömegem 60 és 65 közé eshet); végleg eltüntetném a pattanásokat a hátam és a mellkasom tájékáról; kérnék egy gyárilag karcsúbb, nőiesebb derekat; nyúlnék 10-15 centit (160 vagyok egyébként); sötétebbre változtatnám a hajam fakó világosbarna színét és dúsabbá az "állagát"; zöldebbé változtatnám a libafos árnyalatú szemeimet és nagyjából ennyi. Ebből némelyik elérhető, azokon dolgozom, bár tudatában annak, hogy a magasságom változatlan marad, lehet, hogy inkább 10 kiló kéne mínuszban 5 helyett.
15/L
Ja, azt kihagytam, hogy valami szebb formájú és kevésbé megereszkedett mell sem jönne rosszul.
A szóismétlésért bocs.
(Előző voltam.)
Most--> álom :D
176cm-->170cm (Bár annyira nem zavar)
63kiló-->57-58kiló
átlagos combok--> vékonyabbat szeretnék
B-s mellek--> C-s mellek
derék 68cm--> lehetne mondjuk 64cm
41es láb--> 39es láb, hogy könnyebben találjak cipőt magamnak.
Kerek popsi, már kicsit lötyizik :D--> Izmos hátsó
Barna szem--> kék szem
Nem szeretem az orrom, olyan érdekes, piszének mondanám. --> egyenes orrhát, keskeny orr
Festett szőke, göndör hajam van--> Természetes szőke, nyílegyenes haj
Mondjuk én az egész arcomat megváltoztatnám. Páromnak felvetettem az ötletet, mi lenne ha megműttetném az orrom. Erre csak annyi volt a válasza, hogy "akkor már nem biztos, hogy tetszenél".
Bár van párom, sok bókot kapok tőle, de még így sem érzem magam jónak. Ezért szeretnék változni. Viszont, szerintem sose fog addig elfajulni a dolog, hogy kés alá feküdjek.
20/N
27/L
Csontos arc, sápadt bőr, vékonyság nem számít, max leadhatnék 5 kiló kb, igazából így összefoglalva úgy szeretnék kinézni, mint egy sápadt hulla. Hát ez van, nekem ez jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!