Hogy fogyjak le kb.1 hónap alatt? 14/L
Szia!Először is le kell szögeznem,hogy szerintem az önbizalom,meg hogy látszódjon hogy szereted a tested,az sokkal fontosabb és látványosabb,mint egy fogyás.
Mozogj napi 1-2 órát.Legjobb zsírégetők:futás,bicikli,spinning,úszás,aerobic stb. (ezeket napi minimum 40 percig)
emellé heti 2-3-szor súlyzós edzéseket végezz.
Végül a legfontosabb:kis adagokat egyél de azt sokszor,egészségesen táplálkozz:főleg saláták,sovány,zsírmentes húsok,gyümölcsök,rizs stb.
Mindezt fokozatosan vezesd be,ne pedig drasztikusan.A csokikat meg az édességeket felejtsd el,ezek nemhogy az alakodnak,de a bőrödnek sem tesznek jót.
És a legfontosabb,hogy légy kitartó.Mert én ennyi idősen hagytam magam meghízni,és sokkal nehezebb volt lefogyni,mint a súlyt tartani :) Úgyhogy vigyázz az alakodra,mert nagyon mérges leszel magadra később,ha most elengeded magad.
Ja és egy jó bikini is segíthet az alakod formálásában :)
De a külső nem minden.Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!