Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le kb.1 hónap...

Hogy fogyjak le kb.1 hónap alatt? 14/L

Figyelt kérdés
az osztályból lehet menni az aquaworld-be az akibe szerelmes vagyok jön(de nem tudja hogy etszik nekem)de bikinibe sz_r alakom van.amúgy türhető felöltözve.
2013. márc. 9. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Küldj képet, és privibe segítek speciális edzés tervet kidolgozni! :) Bízz bennem, és szupi formába leszel addig!
2013. márc. 9. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne higgy az elsőnek, ő csak egy perverz disznó, nem fog segíteni!
2013. márc. 9. 22:09
 3/12 A kérdező kommentje:
ok
2013. márc. 9. 22:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Denna Úrnő te tudsz segíteni?
2013. márc. 9. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia, 13 éces vagyok nekem is voltak gondjaim a kilókkal. Ezzel le lehet dobni pár kilót, de nem biztos, hogy nem jön vissza. (persze, nyilván visszajön mert növünk meg minden...) Ez nekem be szokott válni: nagyon ritkán eszem édességet, akkor is keveset, semmi nagyon édes üdítő, ásványvizet szoktam inni és édesített ásvànyvizet. Nagyon sok zöldség és pici gyümi. Minden étkezés elött (esetleg egy alma előtt is) 10 korty víz. (gyorsítja az emésztést, és laktat is) A hússal úgy vagyok, hogy csak acsirkemellez szeretem, általában az az ebédem zöldségekkel (uborka, paradicsom, káposzta, saláta, jégsaláta) na deazért néha köretet is eszem hozzà. Nem eszem sok kenyeret max 1 héten 2 szelet. Nem szeretem a zsíros ételeket, ezért még ez is segít. Ja, és focizok. Te is találj valami neked tetsző sportot, ha nincs nagyon időd az is segít, ha gyalogolsz pl. boltba. Remélem segítettem. Bocsi a hibákért mobilrol vagyok.
2013. márc. 9. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!Először is le kell szögeznem,hogy szerintem az önbizalom,meg hogy látszódjon hogy szereted a tested,az sokkal fontosabb és látványosabb,mint egy fogyás.

Mozogj napi 1-2 órát.Legjobb zsírégetők:futás,bicikli,spinning,úszás,aerobic stb. (ezeket napi minimum 40 percig)

emellé heti 2-3-szor súlyzós edzéseket végezz.

Végül a legfontosabb:kis adagokat egyél de azt sokszor,egészségesen táplálkozz:főleg saláták,sovány,zsírmentes húsok,gyümölcsök,rizs stb.

Mindezt fokozatosan vezesd be,ne pedig drasztikusan.A csokikat meg az édességeket felejtsd el,ezek nemhogy az alakodnak,de a bőrödnek sem tesznek jót.

És a legfontosabb,hogy légy kitartó.Mert én ennyi idősen hagytam magam meghízni,és sokkal nehezebb volt lefogyni,mint a súlyt tartani :) Úgyhogy vigyázz az alakodra,mert nagyon mérges leszel magadra később,ha most elengeded magad.

Ja és egy jó bikini is segíthet az alakod formálásában :)

De a külső nem minden.Sok sikert :)

2013. márc. 9. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
óóó majd elfelejtettem..sok tea és mégtöbb víz! cukor nélkül!!!
2013. márc. 9. 22:32
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. márc. 9. 22:45
 9/12 A kérdező kommentje:
am biciklizni imádok 1-2 órát minimum szoktam.
2013. márc. 9. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj de a te korodban a fiúk még nem nagyon értékelik a tested, legyen az akármilyen. Még nem vagy kifejlődve, ne akarj nő lenni. Ha tetszel neki az biztos nem az alakod miatt lesz.
2013. márc. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!