Itthon meg lehet oldani? (köröm)
Figyelt kérdés
elszeretnék menni körmöshöz de az a gond hogy nagyon gyorsan nől a körmöm és kèt hét után már nagyon csunya.itthon nem lehet vahogy megoldani a feltöltést?hogy havonta egyszer keljen csak megcsináltatni.2013. márc. 9. 08:57
1/5 anonim válasza:
ha jól van megcsinálva, nem fog csúnyán lenőni, és 4 hetente elég járni. Amúgy meg lehetne oldani otthon is, csak neked nem sikerülne.
a műkörömre pedig áldozni kell. ha nem fér bele a költségvetésedbe, inkább ne legyen körmöd.
2/5 A kérdező kommentje:
havonta egyszer kifizetném.. csak az én körmöm kèt hét alatt annyit nől mint másnak egy hónap alatt.
2013. márc. 9. 17:15
3/5 anonim válasza:
Hiába van szépen/jól megcsinálva ,ha lenő. Nekem is nagyon szépen,igényesen van megcsinálva,de ha lenő akkor az látszódik. Én régóta járok a körmösömhöz így ő ingyen felszokta tölteni 2 hét után,mert nekem is nagyon gyorsan lenő. Beszélj a körmössel,hogy ő mennyiért tudná feltölteni neked?! A feltöltés az azért jóval olcsóbb szokott lenni,hátha megérné:)
Otthon pedig nem tudod megoldani,hacsak nem szerzel be mindent ami kell a műkörömhöz ,márpedig elég sok minden kell,ami nem olcsó:/
4/5 anonim válasza:
Megoldható otthon, de az első beruházás drága, valamint nagyon sokat kell gyakorolni, hogy sikerüljön is. Ha van türelmed, főleg időd és pénzed (elsőre kb. 30k normális alapanyagokkal, eszközökkel), akkor ess neki, de rögtön ne várj csodát. Több órádba fog belekerülni (még 5-6 óra is lehet, ha próbálod a magadhoz mérten a legpontosabban elkészíteni). Bele kell kalkulálnod, hogy az ügyetlenebbik kézzel iszonyú nehéz. Ha nincs türelmed, akaratod, akkor elpocsékolt idő és pénz. Ja, és érdemes előtten nagyon belemenned a témába, mert azért nem olyan egyszerű ám, ahogy sokan gondolják!!!!!!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! :)
2013. márc. 10. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!