Marton Bianka kérdése:
Mennyi ideig tart a zselés műköröm elkészítése?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 17:26
2/9 anonim válasza:
30-35 perc? :D te csináltattál már zselés körmöt ? mert fél óra alatt igen összecsaphatták akkor...attól függ hogy egyszínűt akarsz e vagy franciát, mert nyilván egy egyszínű hamarabb megvan de ha francia és díszítés is van rajta kb 1,5-2 óra, legalábbis az én körmösöm ennyi idő alatt csinál szép igényes munkát.
3/9 A kérdező kommentje:
az egyszínû kb. mennyibe kerül? persze mindenhol más... csak egy átlag árra vagyok kíváncsi
2013. márc. 8. 17:47
4/9 anonim válasza:
Jaaj bocsánat én a géll lakkra gondoltam :D
5/9 anonim válasza:
Hát vannak akik olyan 3000-3500 Ft körül elvállalják, ennél olcsóbb helyre nem érdemes menni mert az olyan anyagokkal is dolgozik. De ez Borsod megye nem tudom merre laksz, máshol nem tudom milyen árak vannak.
6/9 anonim válasza:
Az én körmösöm is kb 1,5 óra alatt csinálja meg. Nagyon szép munkát végez. Az ár változó... Győr-Moson-Sopron megyében egy kisvárosban lakom, a körmösöm a saját lakásán csinálja 3500 Ft, a töltés pedig 3000. Ha ugyanebben a városban szépségszalonba csináltatod akkor 5000-5500 Ft. Győrben pedig olyan 6000 ft körül.
7/9 anonim válasza:
az enyém anno 3 és félóra alatt csinálta meg hatezer forintért. de az olyan is lett. tökéletesen birt mindent.
8/9 anonim válasza:
nekem másfél óra, és 5500, ha nincs benne semmi díszítés.
9/9 anonim válasza:
Átlag 1,5-2 óra. De függ attól,hogy kell-e építeni vagy nem, szeretnél-e mintát ilyesmik:)
Bár voltam olyan körmösnél aki 3,5 óráig csinálta a körmömet,de ő nagyon kezdő volt még.
Itt 1800-5000Ftig csinálják a körmöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!