Tetoválás arcon?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon gáz lenne ha az arcomra csináltatnák tetoválást? Lány vagyok. Mennyire lenne esélyem így munkát találni? Nagyon tetszenek a csillagok a szem körül, olyat szeretnék, de nem tudom mennyire néznék majd jó szemmel ha munkát keresnék. Most még fősulin tanulok.2013. márc. 4. 12:48
1/5 anonim válasza:
Nem ajánlom. Örökre megmarad és hogy fog kinézni amikor anya vagy nagymama leszel? Munkát is nehezebb lenne találnod. Csak mindent megnehezítene és később biztosan megbánnád. 18/L
2/5 anonim válasza:
Olyasmi, mint Kat Von D-nek van? Nekem tetszik, viszont arra készülj fel, hogy nagyon sok tetováló nem vállal arcra tetoválást. A munka kérdés meg munkáltatótól függ, tudjuk, hogy Magyarországon az emberek többsége intoleráns a tetoválásokkal szemben, szóval elég nagy esélye van, hogy olyan munkáltatóba futsz bele, aki emiatt nem fog téged alkalmazni - ami persze marhaság, de mit lehet tenni?! Attól is függ, milyen munkaterületen dolgoznál, pl emberekkel való kommunikációs munkánál, értékesítőként, vagy olyan munkahelyen, ahol sok emberrel kell kapcsolatot tartanod, akár idegenekkel is, nem feltétlen megnyerő egy tetovált arc.
3/5 anonim válasza:
szeretem a tetoválásokat, van is belőle egy pár, de arcra semmiképp sem ajánlom.
nagyon kevés emberenek ll jól, valamint a csillagokat az arocn azt hagyjuk meg Kat Von D-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!