Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék egy tetoválást, de...

Szeretnék egy tetoválást, de nem tudom megrajzolni. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Láttam múltkor is amikor piercinget szúratni voltam a szalonban, hogy kész mintákat visznek a vendégek a tetkósnak.

Amilyet én akarok, olyan nincs készen, de még hasonlót sem találtam. Nagyon béna vagyok, rajzolni nem tudok. Ilyenkor mi a teendő?

Mindenki maga viszi be mit szeretne, vagy van aki csak elmagyarázza?

A tetováló csak egy vázlatos rajzot készít, vagy lerajzolja azt is milyen lesz teljesen készen, színesen a minta?

2013. márc. 4. 05:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a neten találtam klassz tetkót, ennek a sablonját nyomtatta ki a srác a szalonban. A szineken megbeszélés alapján módosítottunk- az eredeti nekem túl harsány volt.
2013. márc. 4. 06:51
 2/4 SzilKa ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, ha nem tudsz rajzolni, az is elég, ha jól el tudod magyarázni a tetoválónak, hogy mit szeretnél, esetleg ha vannak olyan képek a neten, amelyeknek egy -egy részletével tudod illusztrálni a kívánt stílust, vagy formát, vagy bármit, ami támpontokat ad, az még segítség neki, hogy minel kevesebb verziót kelljen megrajzolnia.

A legtöbb tetkós csak vázlatot készít, de van, aki ki is dolgozza a tervet. Ezt a választott tetoválóddal beszéld meg, hogy ő hogy szokta. Viszont ne lepődj meg, ha kérnek előleget a rajzoláshoz, ez teljesen normális kérés, senki nem szeret potyára rajzolgatni, hogy aztán esetleg elfelejts elmenni a tetoválásra.

2013. márc. 4. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért van a tetováló, hogy ő rajzolja meg. Akik kész mintát vittek, lehet, hogy egy netről letöltött sablon, tucatmintát vittek. Bőven elég, ha elmész a szalonba, és elmondod, hogy nagyjából mit szeretnél. Egy valamire való tetkós megrajzolja neked, ha kéred, több sablont is készít, amiből kiválasztod a legjobban tetszőt. Nem neked kell jól rajzolnod, hanem a tetoválónak.
2013. márc. 4. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ha mégsem tetszik amit rajzol, még mondhatom, hogy bocsi, de inkább hagyjuk?

Gondolom ez lenne az előleg lényege, hogy mondhassam ezt is, nem?

2013. márc. 5. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!