A fiuknak mennyire jön be ha a lánynak kicsit kerek, babás szép arca van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 09:48
2/8 anonim válasza:
az változó h kinek mi jön be,de sztem sok mindenkinek tetszene.
4/8 anonim válasza:
kicsit kerek, babás SZÉP arca van? semennyire...-___-"
5/8 anonim válasza:
Nagyon értelmes válaszokat írtak páran, de sajnos nem a kérdésre válaszolnak a -.- fejek. Szerintem nagyon szép tud lenni egy ilyen bájos arc, mert egyedi, nem mindenkinek van ilyen, az emberek többségének hosszúkás az arca, mint például nekem is. De nem hiszem hogy csak az arcod alapján megitélne téged egy fiú. A lényeg a lényeg nem minden a külső de nekem bejön az ilyen arc! :)
6/8 anonim válasza:
-_- <---egyetértek azokkal akik ilyen fejekkel tudatták a reakcójukat.úgyanis ha azt írod,h babás és legfőképp SZÉP az arcod..akkor az miért ne tetszene a fiúknak?? annyira abszurd ez a kérdés és bugyuta,már ne haragudj...
7/8 anonim válasza:
sztem vannak olyanok, akik nagyon odavannak ezért, van, akinek az arc mind1 stb. :)
am sztem sokaknak tetszenek a szép arcú lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!