Szép nagy körmöm van. Milyen színűre fessem? Piros, sárga, átlátszó vagy rózsaszín? A fiúknak bejön a hosszú köröm?
Figyelt kérdés
16/L2010. júl. 9. 19:40
1/15 anonim válasza:
Szerintem csináld meg franciásan sablonnal és tegyél valami jó kis matricát.Ha szépen megcsinálod akkor még azt is hihetik hogy mű!(: Sok sikert
2/15 anonim válasza:
Szerintem a saját köröm,ha hosszú,nagyon ritkán szép.És szerintem a fiúk jobban szeretik a rövid körmöket.Vagy valami félhosszú műköröm.Nekem volt műkörmöm,de most leszedtem és tök rövid és olyan jól tudom variálni.Egyszer lila,átlátszó,piros...de olvastam,hogy a srácoknak nagyon bejön a cseresznyepiros köröm!:D
3/15 anonim válasza:
Hát ez a cseresznyepiros nagyon kétesélyes, elég sok srác k..vásnak tartja.
4/15 anonim válasza:
a cseresznyepirosat csak nagyon rövid körömre gondoltam!:D
És pont amiatt,tetszik a férfiaknak,hogy beindítja a fantáziájukat.:D:D
5/15 anonim válasza:
Nehogymár egy körömlakk indítsa be a fantáziájukat... :)
-.-"
7/15 anonim válasza:
Egy kutatás szerint,a fiúk 80 %-a úgy gondolja,hogy szexi egy csajon a cseresznyepiros köröm és mivel ez azért elég bevállalós,úgy gondolják,hogy azok a csajok...:D megkerestem a cikket,a cosmoban volt
8/15 A kérdező kommentje:
Neten van az a cikk?
Belinkelnéd nekem?
Köszii ^^ :)
2010. júl. 9. 20:51
9/15 anonim válasza:
Jajjj istenem a kozmóban volt... -.-"
Az a szennylap irogat mindenféle kitalált hülyeségeket aminek semmi valóság alapja sincs. Csak kábítják a sok agyatlan tyúkot a sok idiótasággal.
10/15 anonim válasza:
Nem,újságban volt,de elképzelhető,hogy van fent valami neten is.majd utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!