16 évesen piros köröm nem gáz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 20:10
2/11 anonim válasza:
nem gáz, csak kurv@s, vásári
Bár ha alkalomra csinálod, buliba akkor oké.
3/11 anonim válasza:
szerintem menő :D Én 15 vagyok és nekem is sokszor piros
4/11 anonim válasza:
Szia!
Én úgy vagyok vele, hogy próba szerencse. Rendeltem egy körömlakkot, de nem olyat kaptam mint amire számítottam. Nagyon nem tetszett, most, hogy kipróbáltam nagyon jó :) Ha tetszik, akkor tök jó lesz :)
5/11 anonim válasza:
Szija én 13 vagyok és néha kifestem pirosra anyumnak nem tetszet de belenyugodott:D
6/11 anonim válasza:
Egy gimis lány miért ne lakkozhatná bármilyen színűre a körmét? Te jó ég, hiszen két év, és papír szerint felnőtt leszel. Légy egy kicsit bátrabb :)
7/11 anonim válasza:
Persze azért nem mindegy, milyen ruhában jársz, milyen a stílusod, stb.
Előző voltam.
9/11 anonim válasza:
Nem gáz, csak prostis. Abban a világban ahol 12 évesen bepiálnak meg 14 évesen egymás ...ját nyalják, ez már nem sokat nyom a dolgon. :D
10/11 anonim válasza:
nem gáz, és nem is prostis - . - akkor prostis ha b*zinagy hegyes műkörmeid vannak,kis körmökön iszonyatjól néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!