Szép nagy körmöm van. Milyen színűre fessem? Piros, sárga, átlátszó vagy rózsaszín? A fiúknak bejön a hosszú köröm?
Nekem is hosszúra megnő a saját körmöm. A fiúk általában megkérdezik, hogy mindent megtudok csinálni műkörömmel.., mikor mondom, hogy nem mű, hanem saját, tetszik nekik, megnézik, hogy igazat mondtam-e :) Soha nem mondta rá senki, hogy csúnya, csak anyukám, de ő semmilyen hosszú körmöt nem szeret. Én kifestem egy alapszínnel, és van körömtus, csillogós, vagy sima, és azzal festek rá mintát. Általában 2 hetente 3 napra szabadon hagyom lakk nélkül, mert hamar besárgul. Citromlével szoktam átdörzsölni, hogy fehér maradjon.
Ja, és a szín: Rózsaszínre én nem festeném, nem szeretem, de, ha Te igen, akkor azzal, vagy pirossal
A rózsaszínt én sem szeretem,csak felsoroltam :)
Köszi a válaszokat! :D
Az én pasim imádja a hosszú körmeimet, főleg ha bordóra van kifestve :-) úgy látszik a válaszokból akkor ő vmilyen kivétel aki erősíti a szabályt :-)
Amúgy sztem a műkörmöt nem szeretik a fiúk, a hosszú, természetes és egészséges körmöt meg igen. De ez kb olyan, mint a haj-kérdés: hosszú, természetes vagy hosszabbított haj? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!