Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szép nagy körmöm van. Milyen...

Szép nagy körmöm van. Milyen színűre fessem? Piros, sárga, átlátszó vagy rózsaszín? A fiúknak bejön a hosszú köröm?

Figyelt kérdés
16/L
2010. júl. 9. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hosszúra megnő a saját körmöm. A fiúk általában megkérdezik, hogy mindent megtudok csinálni műkörömmel.., mikor mondom, hogy nem mű, hanem saját, tetszik nekik, megnézik, hogy igazat mondtam-e :) Soha nem mondta rá senki, hogy csúnya, csak anyukám, de ő semmilyen hosszú körmöt nem szeret. Én kifestem egy alapszínnel, és van körömtus, csillogós, vagy sima, és azzal festek rá mintát. Általában 2 hetente 3 napra szabadon hagyom lakk nélkül, mert hamar besárgul. Citromlével szoktam átdörzsölni, hogy fehér maradjon.

Ja, és a szín: Rózsaszínre én nem festeném, nem szeretem, de, ha Te igen, akkor azzal, vagy pirossal

2010. júl. 9. 21:48
 12/15 A kérdező kommentje:

A rózsaszínt én sem szeretem,csak felsoroltam :)

Köszi a válaszokat! :D

2010. júl. 9. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
a fiúknak nem tetszik a hosszú köröm. azt mondják: boszorkás és olyan, mintha kiakarnád kaparni a szemüket.
2010. júl. 9. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Az én pasim imádja a hosszú körmeimet, főleg ha bordóra van kifestve :-) úgy látszik a válaszokból akkor ő vmilyen kivétel aki erősíti a szabályt :-)

Amúgy sztem a műkörmöt nem szeretik a fiúk, a hosszú, természetes és egészséges körmöt meg igen. De ez kb olyan, mint a haj-kérdés: hosszú, természetes vagy hosszabbított haj? XD

2010. júl. 10. 10:41
 15/15 anonim válasza:
Miért nem kérdeztek meg minket, pasikat, hogy milyen körmöket szeretünk? Én például imádom, ha egy csajnak hosszú, saját, igazi körmei vannak és sokkal szebb, ha nincs belakkozva.
2010. aug. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!