Ti lányok hogy meritek, hitetni azt a férfiakkal hogy a külső nem sokat számít egy kapcsolat kialakulásakor?
9
üdvözöld új barátnődet (szeret énekelni meg minden) : http://www.youtube.com/watch?v=UqHgZ02FX88
Szia!
Én elmondom az egyéni véleményemet: először is a pénz nem minden (bár egyeseknek igenis sokat számít,de normális lányokat nem ez vezérel) tudod úgymond egy "csoró" csávó is lehet egy lány élete szerelme csak legyen igényes és ennyi +magabiztos de nem egoista csak ne mutassa se a megjelenésével se a beszédével se a viselkedésével sem azt, hogy nem gazdag mert ha találkozik egy olyan lánnyal akit nem érdekelne az anyagi gondok, problémák az sem tudna beleszeretni hiszen a srác azon izgul, hogy hogyan titkolja el a lány elől, hogy nem anyagias.A másik hogy ronda és hogy a külső nem számít tudjuk ezt a szokásos mondatot h nem az a fontos de igenis lényeges a kisugárzás, magabiztosság amint már említettem de ez nem merés kérdése hanem őszinteség is hogy valójában elmondod -e a srácnak, hogy mit gondolsz a külsejéről valójában még akkor is ha tudod h ezzel elrontasz mindent muszáj őszintén elmondanod neki a külsejéről persze ha kíváncsi rá! Hitegetni meg igenis lehet, hiszen akit szeretsz azt elfogatsz a külsejével eggyütt is és a hibáival eggyütt is és ezáltal mior annyira szereted az illetőt nem is hitegeted hanem tényleg ezt gondolod róla hiszen szereted és azt akit szeretsz az a te szemedben főnyeremények számít!
Ez lenne az én válaszom a kérdésre ha van bármi kérdésed írj nyugodtan!
nálam az intelligencia a legfontosabb. és ebből általában az következik, h egzisztenciája is van a fiatalembernek.
az ápoltság is lényeges szempont.
mivel már elég sok stílusú és típusú pasim volt, így bátran ki merem jelenteni, hogy teljesen mind1 mennyire csúnya vagy szép, ha valami megfog benne, akkor semmilyen akadálya nincs a kapcsolatnak.
ja, és persze ne legyen az anyja szoknyáján ülő örök lúzer. nekem a vagány, tökös fickók jönnek be, akik a jég hátán is megélnek :)
15
saját magad ellen beszélsz, nézd meg az első és az utolsó mondatod....
Hát, én sose hihetek el senkivel ilyesmit. A külső igenis fontos, de csak minimálisan. Számomra sokkal fontosabb, hogy egy pasi KEDVES legyen. Olyan tényleg nagyon kedves legyen, figyelmes és HUMOROS. Ez a néhány tulajdonság a legfontosabb.
Egy komoly kapcsolatban nem a külső a legfontosabb.
Az anyagiak is fontosak, persze. Aki ezzel nem ért egyet, hazudik. DE, csak egy bizonyos mértékig. A MEGBÍZHATÓSÁG és a folyamatos törekvés legalább annyira fontos.
24/l
Vannak olyan lányok, akik határozottan álomvilágban élnek. Túl sok szappanoperát néznek és azt várják, hogy fehér lovon jöjjön majd értük a dúsgazdag herceg, és már-már ők is elhiszik, hogy csak gazdag pasiba zúghatnak bele mert mellette lesz jövőjük. (Mellettük nem kell majd semmit sem dolgozniuk, maximum a háztartást ellátni.)
Aztán vannak azok a nők, akiket nem babusgattak agyon, akik suli mellett is melóznak és nem derogál nekik merci helyett busszal utazni. :) Ők (mint jómagam is) már arra hajtanak, hogy egy őszinte, kedves, értelmes fiút találjanak, akinek saját adottságaitól függetlenül, igényes a megjelenése. Nálam ennyi a kritérium és az se baj, ha van humora!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!