Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 16 éves lányt szeretnék meghódítani?
Vannak 18 18feletti csaj ismerőseim, de velük csak szorakozom. Kicsit nyomom nekik a dumát stb de nem veszem őket komolyan.
Ez a lány viszont más lehet. Tesóm barátnőjének az unokahuga. Még nem találkoztunk személyesen, most kezdtünk el beszélgetni. De ő egy felénk, kedves aranyos bájos lány legalábbis képek alapján ez jön le, és ezt mondjak.
Ha arról lenne szó, nekem ő nagyon kellene.
Normalis h vele kezdenek és nem korombeliekkel vagy 18 evesekkel?
Persze ez sok mindentől függ de nekem ő bejön. Illetve a tesóm mar beszelt neki rólam. Állítólag bejönnek neki.
Hááát végül is csak 4 év, de ilyen korban még nem az igazi.
De amúgy én ismerek egy párt ahol a fickó már 30 körüli, a lány meg vagy 16-17 lehet és jól le vannak, de mondjuk a csajos azért nem olyan mint a korosztálya általában. Nem egy kis csitri na, meg jó fej. Szóval belőlük kiindulva akár jól is elsülhet, de amúgy neked kell eldöntened hogy jó lenne-e az neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!