Mit gondoltok az alakomról?
Figyelt kérdés
Mit kellene változtatnom rajta és hogyan? 10 pontból mennyire értékelnétek?
2013. febr. 28. 23:01
11/22 Pretty Ballerina válasza:
Ja értem, ha erre vagy kíváncsi, akkor az igen, meglátszik, hogy a hasad nincs rendesen formában. Bár tényleg hülyén oldottad meg, de azért észrevehető (főleg az első képen), hogy felszedtél oda egy picit. De az egy kis edzéssel lemegy, ha akarod.
13/22 anonim válasza:
Igy ranezesre nagyon dögös.
Tudom, hogy nem termeszetes, mert eleve labujjhegyen allsz, ami miatt a csipöd es egesz gerinced is eltolodik, de feltünt, hogy meglehetösen elöl van a fejed.
Allitsd magasabbra a kepernyödet es ajanlott, ha tartoba teszed tankönyveidet is, hogy ne kelljen görnyedned. Olykor megfigyelhetö, hogy ennek lehet rövidlatas is az oka. Szep az alakod, emiatt ne aggodj! Ha emellett a tartasodra is ügyelsz, akkor minden szuper!
15/22 A kérdező kommentje:
A hasamat valóban utálom, nem tudom, mivel tudnám leedzeni. Egyébként 50 kg vagyok.
2013. febr. 28. 23:25
16/22 fospuska válasza:
klassz vagy,de ne engedd el magad,ahogy nézem,te is-mint a nők többsége-hasra,derékra és belső combra kapod fel a felesleget. hasra edzeni a legnehezebb. oda kell a legtöbb kitartás,az megy le a legnehezebben. van rá egy csomóféle gyakorlat,de ezt így leírni nem nagyon lehet. viszont izmot kellene felszedned (lecserélni a lassan kialakuló párnákra). :)
17/22 Pretty Ballerina válasza:
Töltsd le Shaun T Hip Hip Abs-jét, és ezen belül csináld az Ab Sculpt részt néhány hétig. Még lesznek kockáid is, és nem megterhelő edzés. :)
18/22 A kérdező kommentje:
Pedig több mint egy évtizede táncolok, elég intenzíven :)
PrettyBallerina: Köszönöm! :)
2013. febr. 28. 23:34
19/22 Pretty Ballerina válasza:
*Hip Hop Abs, bocsi
Ha táncolsz, akkor ez tetszeni fog, alapból egy hip hopos stílusra épül az egész. :)
20/22 anonim válasza:
nekem az első képen a derekad tűnt fel h ott van egy kis háj, a másodikon a hasad, a lábad, vállad, kezeid tök jók. Sztem az étrendeden változtass. Pl paleo, vagy ketogén paleo, primal, ezek sztem jók :) így csökkenni fog a testzsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!