Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?

Mit gondoltok az alakomról?

Figyelt kérdés

Mit kellene változtatnom rajta és hogyan? 10 pontból mennyire értékelnétek?

[link]

[link]

2013. febr. 28. 23:01
1 2 3
 11/22 Pretty Ballerina ***** válasza:
100%
Ja értem, ha erre vagy kíváncsi, akkor az igen, meglátszik, hogy a hasad nincs rendesen formában. Bár tényleg hülyén oldottad meg, de azért észrevehető (főleg az első képen), hogy felszedtél oda egy picit. De az egy kis edzéssel lemegy, ha akarod.
2013. febr. 28. 23:21
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
nagyon vékony vagy :D
2013. febr. 28. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Igy ranezesre nagyon dögös.

Tudom, hogy nem termeszetes, mert eleve labujjhegyen allsz, ami miatt a csipöd es egesz gerinced is eltolodik, de feltünt, hogy meglehetösen elöl van a fejed.

Allitsd magasabbra a kepernyödet es ajanlott, ha tartoba teszed tankönyveidet is, hogy ne kelljen görnyedned. Olykor megfigyelhetö, hogy ennek lehet rövidlatas is az oka. Szep az alakod, emiatt ne aggodj! Ha emellett a tartasodra is ügyelsz, akkor minden szuper!

2013. febr. 28. 23:23
 14/22 anonim ***** válasza:
jó vagy 9.5
2013. febr. 28. 23:24
 15/22 A kérdező kommentje:
A hasamat valóban utálom, nem tudom, mivel tudnám leedzeni. Egyébként 50 kg vagyok.
2013. febr. 28. 23:25
 16/22 fospuska ***** válasza:
klassz vagy,de ne engedd el magad,ahogy nézem,te is-mint a nők többsége-hasra,derékra és belső combra kapod fel a felesleget. hasra edzeni a legnehezebb. oda kell a legtöbb kitartás,az megy le a legnehezebben. van rá egy csomóféle gyakorlat,de ezt így leírni nem nagyon lehet. viszont izmot kellene felszedned (lecserélni a lassan kialakuló párnákra). :)
2013. febr. 28. 23:30
 17/22 Pretty Ballerina ***** válasza:
Töltsd le Shaun T Hip Hip Abs-jét, és ezen belül csináld az Ab Sculpt részt néhány hétig. Még lesznek kockáid is, és nem megterhelő edzés. :)
2013. febr. 28. 23:33
 18/22 A kérdező kommentje:

Pedig több mint egy évtizede táncolok, elég intenzíven :)

PrettyBallerina: Köszönöm! :)

2013. febr. 28. 23:34
 19/22 Pretty Ballerina ***** válasza:

*Hip Hop Abs, bocsi

Ha táncolsz, akkor ez tetszeni fog, alapból egy hip hopos stílusra épül az egész. :)

2013. febr. 28. 23:35
 20/22 anonim ***** válasza:
nekem az első képen a derekad tűnt fel h ott van egy kis háj, a másodikon a hasad, a lábad, vállad, kezeid tök jók. Sztem az étrendeden változtass. Pl paleo, vagy ketogén paleo, primal, ezek sztem jók :) így csökkenni fog a testzsír
2013. márc. 3. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!