Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alakomról? :S (kép)
Lehet hogy már uncsi kérdés, de a télen hát úgy gondolom hogy felszedtem pár kilót, mert nem nagyon sportoltam, meg sokat is ettem. Ott oldalt is kibuggyan egy kis felesleg :S Ezért kicsit félek, mert jön a nyár és ezzel együtt a strand is.. szóval gondoltam hogy megkérdezlek titeket, mert ti megmondjátok őszintén.
szerintem semmi baj nincs vele :$ de ha szted igen és Bp i vagy, akkor segíthetek leadni.. ne érts félre konditeremre gondoltam :D
15/F
diéta+aerob edzés ha fogyni akarsz.
De amúgy sztem nem vészes, meg aztán ha nekem tetszik egy lány akkor néhány pluszkilótól még nem fogok kiábrándulni belőle.
Azt megmondod hogy milyen magas, és hány kg vagy most?
Amúgy szerintem nincs vele baj talán 2-3kg le adhatnál max, de van aki kifejezetten pont az ilyet szereti.
Fogalmatok sincs a nőiességről.
Nagyon klassz a tested, irigylem a melleidet.:)) lány vagyok, de ez gondolom kiderült.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:24
Aranyos vagy, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!