Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosectura kérdése:
Mit gondoltok az alakomról? :S (kép)
Figyelt kérdés
Lehet hogy már uncsi kérdés, de a télen hát úgy gondolom hogy felszedtem pár kilót, mert nem nagyon sportoltam, meg sokat is ettem. Ott oldalt is kibuggyan egy kis felesleg :S Ezért kicsit félek, mert jön a nyár és ezzel együtt a strand is.. szóval gondoltam hogy megkérdezlek titeket, mert ti megmondjátok őszintén.
2011. ápr. 10. 23:16
21/30 anonim válasza:
A 07:17-es vagyok. Nem győzök betelni a pociddal, olyan gyönyörű! :) Komolyan mondom!
22/30 anonim válasza:
Jól nézel ki. Nem túl jó minőségű a kép, de ami látszik az rendben van :)
30F
23/30 anonim válasza:
Basszus mennyi nyálcsorgató gyökér van itt. Jó hogy randit nem kértek tőle... A válaszolónak: szerintem semmi baj nincs a testeddel, nem hiszem h kellene fogynod. 22F
24/30 A kérdező kommentje:
rendben, köszi mindenkinek, akkor megnyugodtam :)
2011. ápr. 11. 14:52
25/30 anonim válasza:
Nagyon jó tested van... többet is mutathatnál :P
Viccet félretéve tökéletes, nincs miért aggódnod... a szép testedhez azért remélem kedvesség is társul mert anélkül nem ér semmit az egész...
26/30 anonim válasza:
az alabbi valaszokbol latva, el kell kezdenem hizni.......:( Miert nem szeretitek a szep, karcsu noket??????????? Betegek vagytok b@sszatok meg
27/30 Huszadiksenki válasza:
Nem ismerjük egymást, de azt kérném, hogy ilyen maradj, mert ez nagyon nőies.
29/30 anonim válasza:
nagyon csinos vagy :) szépek a melleid :)
30/30 anonim válasza:
istenem de gáz vagy:D tudod hogy jó alakod van, de felteszed hogy dicsérjenek agyba-főbe.. érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!