Acryl műkörömmel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Valaki elmondana nekem mindent erről a teknikáról? Hogyan szárad meg, nemkell hozzá UV lámpa? Köszi előre is2013. febr. 24. 20:17
1/3 anonim válasza:
mi mindent? :)
levegőre köt amúgy.
por és folyadék elegye. érteni kell hozzá, másképp nem olyan lesz az eredmény, amilyet elvárna az ember. ha szakszerűen van megcsinálva, brutálerős, és extra tartós.
2/3 A kérdező kommentje:
És mennyi idő míg megszárad? mert láttam videón hogy éppen hogy felvitt egy csillámló réteget és már rakta is az átlátszót rá. És nagyon nehéz vele bánni? Én zselét használok itthon van hozzá mindenem nagyon szépeket tudok csinálni és szívesen kipróbálnám.
2013. febr. 24. 21:13
3/3 anonim válasza:
Nem megszárad, hanem megköt. A liquidtől függ. Kb 2-3 perc amúgy. Nem egyszerű. Pont ezért nem használják sokan a profik között sem, mert sokkal nehezebb, mint a zselé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!