Segítség UV gel-el és műkörömmel kapcsolatosa?
Figyelt kérdés
Magamnak szeretném megcsinálni a körmeimet UV gel-el.Nem szeretném tobábbi hosszal megtoldani csak a saját körmömre. Szeretném tudni hogy mennyibe fog ez nekem kb kijönni ha fodrászkellékben veszem. Ja és egyenlőre mégcsak 5ml-et szertnék. Ezeket tudom hogy kell hozzá:
körömreszelő
buffer
nail prep
primer
UV gel
fényzselé a tetejére
ecset
csillámporok
fixáló
(lámpám már van)
Szóval mennyi lenne?
Köszönöm a válaszokat és kérlek olyanok ne írjanak akik lehurrognak hogy miaz hogy magamnak csinálom
köszi :)
2013. jan. 25. 19:51
1/3 anonim válasza:
Mind attól függ, hogy milyen márkát veszel. Számolhatsz szerintem úgy, hogy reszelő 200-300, buffer:200, nail prep, primer 2000-2000, gel: 2000 fényzselé: 3000 (nem szokott kicsi lenni szerintem), ecset 1000-től, csillám 300-tól, fixálónak jó az aceton is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2013. jan. 25. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!