Tényleg a zöld színű szem a legritkább, és legkülönlegesebb?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 23:02
21/28 anonim válasza:
19-es: Nekem az is nagyon tetszik :)
22/28 anonim válasza:
A barna unalmas, és ronda? Ez most komoly? Akik azt hiszik hogy a barna szem ronda, és unalmas. Azok tévednek, mivel a barnának is többféle árnyalata van, és nagyon kevés olyan ember van akinek nincs benne valamilyen sárgás, vagy egyéb szín (nekem például színtiszta barna szemem van). Sok ismerősömnek barna szeme van, de egyikőjüknek sem egyforma, vagy színtiszta barna. :)
23/28 anonim válasza:
Apukámnak barna szeme van, anyukámnak pedig kékesszürke, nekem mégis tiszta, zöld szemem van. Igen, tényleg ez a legritkább, csupán az emberek 2 százalékának van, bár én soha nem gondoltam szépnek.
24/28 anonim válasza:
Az en apukamnak kek a szeme anyanak meg zoldes barna.. igy nekem szinte mar zold . Csak a pupillam kozeleben van egy kis barna
25/28 anonim válasza:
3-mas nekem is zold szemem van es megis csak az egyik szulomnek van zold szeme
26/28 anonim válasza:
utolso vagyok es szerintem tenyleg ritka mert en faluban laktam es ott alig volt aki zold szemu lenne vagy 23 volt csak a legtobb pedig barna szemu volt
27/28 anonim válasza:
Nekem kívül sötétzöld utána arany utána világos zöld és fekete középen.
28/28 anonim válasza:
[link] ilyen csak kicsit más sorrendbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!