Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg a zöld színű szem a...

Tényleg a zöld színű szem a legritkább, és legkülönlegesebb?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 23:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
a hideg szürke különlegesebb szerintem, amire sokan szokták mondani hogy "színváltós". szép zöldet még életemben nem láttam, csak pocsolyaszínűt, meg olyat ami közelebb áll a barnához mint a zöldhöz, de azok meg egyáltalán nem tetszenek.
2013. febr. 23. 08:30
 12/28 anonim ***** válasza:
12%
annyira nem ritka, mert a cigányoknál elég gyakori
2013. febr. 23. 09:05
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg elég ritka, még a kevert is. Tiszta zöld szemet még életemben nem láttam. De egyébként én nem szeretem a zöld szemet, a barna vagy a kék szerintem szebb.
2013. febr. 23. 11:33
 14/28 anonim ***** válasza:
tényleg ritka, de az egyik barátnőmnek gyönyörű tiszta zöld szemei vannak :)
2013. febr. 23. 12:09
 15/28 anonim válasza:
96%

Ekkora hülyeséget, hogy csak akkor lehet valakinek zöld szeme, ha mindkét szülőjének szintén zöld szeme van! GENETIKA, ember! Genetika!!

Egyébként szerintem tényleg a legritkább és legkülönlegesebb. A környezetemben egyedül a nővéremnek van zöld szeme. :) Nagyon szép!

2013. febr. 23. 15:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Nálunk apunak kék, anyának barnászöld és nekem meg full zöld szemem van :D Nem tudom, ritka-e, de az enyémet sokszor meg szokták dicsérni, és én is szeretem a színét.
2013. febr. 23. 15:16
 17/28 anonim válasza:
Anyumnak gyönyörű kék szeme van, nagyon szép, apumnak átlagos barna, nekem pedig zöld. :) Húgomnak kék. És nem ismerek más zöld szemű embert. Úgyhogy lehet hogy különleges, de nem szoktam ezen gondolkodni. Meg is néztem most a tükörbe, hogy tényleg tiszta zöld-e vagy más szín is van-e benne esetleg. De nincs, csak zöld. :)
2013. febr. 23. 16:45
 18/28 anonim ***** válasza:

Igen, ez a legritkább, ezáltal különleges is.

De nekem nem tetszik. A Harry Potterben mindig le volt írva, hogy Harry szeme smaragdzöld, mint Lilyé, de a valóságban még sosem láttam szép zöld szemet, csak libafos színűt(a családomban is az ilyen típusú szem fordul elő).

Minden esetre elvagyok a közönséges barna szememmel, nekem az tetszik a legjobban.

2013. febr. 23. 18:23
 19/28 anonim ***** válasza:

Én se sok szép zöld szemű ember láttam.

[link]

ilyenből sok van,de ez meg nem olyan különleges

2013. febr. 23. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:

nekem mindig mondják, hogy milyen szép, meg különleges a szemem (mondjuk ebbe belejátszik az is, hogy nagy)

[link]

2013. febr. 24. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!