Tényleg a zöld színű szem a legritkább, és legkülönlegesebb?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 23:02
1/28 anonim válasza:
tényleg az a legritkább,de nem mondanám különlegesnek,a barna árnyalatai,a kék,vagy a kevert színek is lehetnek különlegesek
2/28 anonim válasza:
Nem hiszem. Anyum, Apum, két tesóm, keresztanyám, barátom, annak öccse. Csak ennyi a közelemben lévő zöld szeműek.
Ritka? Nem hinném. Különleges? Egyáltalán, szerintem tök átlagos, de lehet ízlés kérdése.
3/28 anonim válasza:
csak akkor lehet zöld színű ez ember szeme ha mindkét szülő szeme zöld,ezért van ennyi zöld szemű rokonod,de ha az átlagot nézzük elvileg az emberek 2%-kának zöld a szeme
1voltam
4/28 anonim válasza:
Igen, de ez a tiszta zöld szemre érvényes csak tudtommal. Tehát a barnászöld meg kékeszöld az nem olyan nagyon ritka, csak a full zöld, amiben nincs más szín. Az valóban különleges és ritka.
5/28 anonim válasza:
igen,az is kérdés hogy milyen zöld, a kevert nem olyan ritka,a tiszta zöld viszont az
6/28 anonim válasza:
Ritka, de még ritkább az igazán szép zöld szem. (Legtöbbjük eléggé fakó, semmilyen.)
7/28 anonim válasza:
Nekem anyai ágon lévő rokonaim szeme mindenek barna apai ágon meg 10 ből 9 nek kék. Szóval oylanis lehet, hogy valahol sok a zöldszemű ember.
8/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a zöld szem... bár nekem is olyan lett volna unalmas barna helyett :D
9/28 anonim válasza:
Igen, még jó, hogy nekem zöld :D
Amúgy az emberek 90%-ának, akiket ismerek, barna szeme van
10/28 anonim válasza:
Igen nekem is az pedig anyunak barna apunak kékeszöld akkor nem igaz hogy csak akkor lehet zöld szemem ha a szüleimnek az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!