Miért utálják annyian a Labellot?
Sokaktól hallom, hogy bármit, csak Labellot ne. Nem értem, én nagyon elégedett vagyok vele.
Miért ellenzik annyian?
A kék színűből most van nekem először. Egyszerűen imádom.
Próbálkoztam "no name" márkákkal is, de egyik sem annyira jó mint a labelló. Még az 1000 ft oriflame sem.
Viszont a nagyon pirosat nem szeretem, mert nagyon feltűnő, nekem meg nem áll jól. De akinek jól áll ennyire élénk annak szerintem szuper.
Nálam csak egyetlen, jobbanmondva kettő labello vált be:
- Labello med (fehér színű csomagolás): íz- és illatmentes, natúr fehér - de ezt kivonták a forgalomból, rég nem láttam már.
- Labello man (Sötétkék kupakos) - kimondottan férfiaknak
Hát, nő létemre mégis ezt használom, mivel nem szeretem az ízesített, színezékkel teli dolgokat. Korábban én is sokfélét kipróbáltam az Avontól a Baleáig, a Labello több ízét is, de nem jött be.
A Classic változat, ami szintén natúr lenne szétmállott a táskámban. Jó, mondjuk nyáron ez előfordul. Volt rózsás is, de nem volt jó.
A minap nem volt nálam kézkrém és nagyon berepedt a kezem. Labellot kentem rá, s csodák csodája, nem fájt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!