Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nagy orrom van akkor zsidó...

Ha nagy orrom van akkor zsidó vagyok?! Mert már volt pár megjegyzés az orromra hogy te tuti zsidó vagy. ://?

Figyelt kérdés

2013. febr. 19. 16:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

" elég szar hogy lezsidóznak"

Akinek nem inge nem veszi magára...

Amúgy meg ki az a tirpák, aki az orrod miatt zsidóz le?

Mondd azt neki, hogy kussoljon vagy őt is bepereli a faterod, mint azokat az ártatlan öregembereket, akiket a TV-ben is mutogatnak, hogy háborús bűnösök.

Utána rohadtul befogják a pofájukat majd meglásd.

Amúgy meg mi az, hogy mindenki utálja a zsidókat? a fél világ nekik hódol...sőt. Miről is beszélünk?

2013. febr. 21. 13:52
 22/28 anonim válasza:
Szefárd, vagy askenázi ? Már megbocsáss, de maga a kérdés is marhaság. Én például, csak a nagyszülőkig visszamenőleg négy alrassz keveréke vagyok. Nemcsak az orromat, de az egész alkatomat illetően, a Rosenberg féle "fajkönyvben" én lennék az etalon....Édesapámnak az ükszülőkig visszamenőleg igazolnia kellett származását, hogy felvehessék a tartalékos tiszti iskolába 1941-ben. A világon senki nem volt zsidó az őseim között.. Édesanyámat pedig senki ne gyanúsítsa...
2013. febr. 26. 09:24
 23/28 Zahire válasza:
A zsidóság éppenséggel apáról is öröklődhet fiúra, neves színészeink közül is van akinek anyja nem zsidó apja viszont igen. De tény, hogy a matriarchátus prioritást ( anyaközpontúság elsőbbséget-csak azért írom mert egy alkalommal visszajelzést kaptam, hogy nem magyarul írok ) élvez.
2013. febr. 26. 09:37
 24/28 anonim válasza:
És ha zsidó vagy, akkor mi van???
2013. febr. 26. 16:33
 25/28 anonim válasza:
Az orr mérete nem mérvadó. Csomó nagy orrú ember van aki más rasszhoz tartozik, pl fullos szőkék mint egy csomó fehérorosz. Hülyeség a felvetés is. A zsidók nagy többségének nem is nagy az orra. Egyébként azt mondják a nagy orrú hapsiknak nagy a farkuk is, én a helyedben ezzel reklámoznám magam :D
2013. febr. 27. 22:20
 26/28 Chello válasza:

Engem például körülmetéltek, mert kellett.

Szerintem nem vagyok vele egydül ugye...

Mégis ha valahol szóba kerül a magas intelligenciájú társalgók reflexkérdése az, hogy "zsidó vagy?.."

Nos, nem.

2013. márc. 10. 15:31
 27/28 Chello válasza:
Viszont szr vagyok, mert csupa kis betüvel írtam le, hogy Zsidó most kompenzálom azzal, hogy magyar :))
2013. márc. 10. 15:34
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar az orrod, miért nem műtetted meg? Honnan vetted, hogy egy mások által zsidó vonásnak tartott testi jellemzővel máris zsidó vagy? Egy-két ostoba ember megtalált, és na bumm lezsidózott, de ahogy kommentálod a hozzászólásokat, úgy látom, magadhoz hasonlókat vonzottál be. Bocsánat, de ez van.
2013. márc. 24. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!