Ha nagy orrom van akkor zsidó vagyok?! Mert már volt pár megjegyzés az orromra hogy te tuti zsidó vagy. ://?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 16:47
11/28 anonim válasza:
10-es az nagyon érdekes eszmefuttatás, valami link, amivel ezt alá tudod támasztani? tehát ha apám zsidó, akkor nem vagyok az, csak ha anyám? :O
12/28 anonim válasza:
10-es az nagyon érdekes eszmefuttatás, valami link, amivel ezt alá tudod támasztani? tehát ha apám zsidó, akkor nem vagyok az, csak ha anyám? :O ---- nalad fizetos a gugli???
13/28 anonim válasza:
Nálad csak az fogyatékosabb, aki azt hiszi, hogy attól lesz valaki zsidó, hogy nagy az orra.
2féle képpen lehetsz zsidó, származásilag, és/vagy vallásilag.
Gondolkodj el rajta, te melyikbe tartozol ezek közül?
ha egyikbe se inkább húzd meg magad!
14/28 anonim válasza:
15/28 anonim válasza:
Barátomnak egy icipicit görbébb, talán, mint egy átlag, de nem vészes, nincs is nagy orra, 100% magyar de mégis lezsidózzák-.- Szegénykém már megszokta:/ :) Pedig tényleg nincs nagy orra. Nekem nagyobb:"D Igaz nem görbe, de akkor is:D
16/28 A kérdező kommentje:
De nekem se görbe meg semmi csak nagy.
2013. febr. 20. 11:55
17/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, és mi van akkor ha zsidónak hisznek?
Beesik az eső? hm?
18/28 A kérdező kommentje:
csak tudod elég szar hogy lezsidóznak.. mert tuttommal mindeki utálja a zsidókat.. ami szörnyű .
2013. febr. 20. 12:10
19/28 anonim válasza:
te is utálod őket ezekszerint...
20/28 A kérdező kommentje:
áh nem is tudom semmit nem tudok 14 vagyok.xxdd. csak egyzserűen zavar h nagy az orrom...
2013. febr. 21. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!