Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Palvin Barbarát, mikor felfede...

Palvin Barbarát, mikor felfedeztangllulék ( 13 évesen) már akkor is tudott angolul?

Figyelt kérdés

2013. febr. 19. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

"felfedeztangllulék"

És ez milyen nyelven akar lenni?:D

2013. febr. 19. 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:
jólvan mobilról vagyok , és elcsesztem :D de felfedezték akart lenni :D
2013. febr. 19. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Én nem hiszem, hogy tudott, legalábbis ilyen szintem nem. Csak az iskolában tanulta vagy még esetleg magántanárnál, szóval olyan szinten volt, mint egy 13 éves jó angolos. Emlékszek is egy pár éves interjúra amiben mondta, hogy hogyn kezdődött minden ésmintha úgy mondta volna, hogy felfedezték, egyre több fotózásra járt, és angolul is megtanult a külföldi munkák miatt, szóval szerintem a modellkedés miatt kezdett jobban foglalkozni az angollal.
2013. febr. 19. 15:06
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. febr. 19. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik interjúban elmondta, hogy az első 1 éve alatt tanult meg folyékonyan angolul...
2013. febr. 22. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

És gondolj bele: akkor kb. 7.-es volt. Szerintem én simán válaszoltam mindenféle kérdésekre akkor is. Jó, senki nem kérdezett a világgazdasági válságról, de gondolom őt sem:D

És nem 13 évesen futott be külföldön, szóval akkor még csak-csak elbeszélgetett a csapattal, de interjút nemigen készítettek vele.

2014. ápr. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!