Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Arcszőrtelenítés nőknél! A...

Arcszőrtelenítés nőknél! A kérdés: milyen módszerrel?

Figyelt kérdés

Hormonproblémák miatt sajnos már-már (gyéren, ugyan) de borostás az állam, amit csak úgy tudok eltüntetni, hogy ne látszódjon, ha minden nap csipesszel kiszedem! Sajnos még így is előfordul, hogy ha reggel kiszedem, már estére szúr és látszik is. Emiatt nagyon gátlásos vagyok. A hormonprobléma okát már diagnosztizálták, így elkezdődött a kezelése. De minthogy a borosta kialakulása is évekig tartott, úgy az is évekbe telik, míg a kialakult szőrtüszők elhalnak. Eddig nem akarok várni. Tudtok valamilyen más módszert a csipeszen kívül, ami esetleg hosszútávú megoldást jelent? Néztem ezeket a lézeres szőrtelenítéséket, de nem tudom, hogy az ilyen erős szőrzetre is alkalmas-e.

Küzd valaki hasonló problémával?

2013. febr. 15. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jódhiányos pajzsmirigy-alulműködésed van?

Ez nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de fontos, és alig lehet hallani róla: érdemes nagyon figyelni, hogy ne vigyél be sok fluort, újabb kutatások igazolják, hogy még az is tévhit, hogy a fogaknak olyan irtó jó lenne, de hogy rengeteg rossz elmondható róla, az biztos. Főleg jód hiányában gáz: beépül, és szó szerint fogkrémmel kezd működni a szervezet jód helyett. :( Szóval nagyon javasolt a fluormentes fogkrém használata, és alacsony fluortartalmú víz fogyasztása (Szentkirályi, Balfi vagy Bonaqua ilyenek). Olvass utána, vagy ha akarod, küldök is cikket erről.

2013. febr. 17. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
A menstruációd rendben van? Nem hullik-e a hajad? Hasi elhízás, mély hang, aknék nincsenek-e Nálad?
2013. febr. 17. 16:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti!

Köszönöm, utána is néztem és nagyon hasznosnak találom az információt! Figyelni fogok rá!

Kedves utolsó!

Hajhullás az van, méghozzá nagyon is. A harmadára csökkent a hajam 4 év alatt! Annyi babahajam van, hogy úgy nézek ki, mikor fel van copfozva a hajam, mint akit áramütés ért! A mestruáció rendben van, és a szőrösödésen kívül nincs más tünet, olyan mint a férfias hang stb.

2013. febr. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!