Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hízókúrázó lányok! Milyen...

Hízókúrázó lányok! Milyen módszerrel híztok, és hány kilósra híztatok mennyiről?

Figyelt kérdés

ha lehet képet is küldjetek (lehet privátba is)

Én szeretem a kövér csajokat, de szinte 1-et nem tudok mondani, aki hízókúrázna. :D

2012. okt. 29. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kövér, átlagos alkatom volt, éppen ezért, mikor tavasszal sajnos fogytam, pont, hogy inkább sovány lettem. Hízókúráztam, de semmit nem használt. Éjszaka is tésztát ettem, akkor is ettem, ha nem voltam éhes, szinte egész nap, de semmi. Nem bírtam csinálni, mert alapvetően meg nem eszek sokat. Azóta valahogy feljött valamennyi, de nem érem el a kiindulási súlyomat, de most elégedett vagyok magammal. Szerintem egy kövér csaj nem fog hízókúrázni.
2012. okt. 29. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
azért mindenre van kivétel hozzáfűzöm...
2012. okt. 29. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor nagyon sovány voltam mindent ettem mégsem híztam. Amikor összeköltöztem a párommal és sokkal kényelmesebb lett az életem (nem kellett elmenni sehova hogy találkozzunk) azóta felszedtem pár kilót, mostmár normális súlyom van, tartom is szerencsére. De azt ne akard, hogy kövérek legyenek a lányok, mert nem egészséges.
2012. okt. 29. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki alapból duci az már alapból küzd ellene,nemhogy még ducibb legyen:D.
2013. márc. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!