Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért undorodnak tőlem a fiúk?

Miért undorodnak tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés

16/L

A fiúk kerülnek engem de nemtudom, hogy miért.:S

Vékony vagyok, ápolt, mindig tiszta.

A többiek szerint: szeretetre méltó vagyok, rendes, barátságos, nem vagyok kihívó, normális, nam vagyok bunkó sem, olyan kire mindig lehet számítani. És mégis kerülnek a fiúk. Már minden osztálytársmnak volt barátja. Még az egyik lánynak is aki nagyon kicsi és eszméletlen pufi, buta és sárga foga van. Tudom, hogy nagyon nem szép hogy itt írok róla ,de még is neki legalább volt. Nekem még sosem......

Néhány fiú osztálytársam szerint annyira ronda vagyok, hogy sose lesz barátom.:(

Ha kell kép akkor küldök csak légyszi írjátok oda, hogy hova valósiak vagytok.

2013. febr. 6. 17:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
23-mas vagyok. Kecskemét
2013. febr. 9. 11:33
 32/35 anonim ***** válasza:
küldhetnél nekem is:) miskolc
2013. febr. 9. 17:26
 33/35 anonim ***** válasza:
képet küldj
2013. febr. 14. 17:27
 34/35 anonim ***** válasza:
velem is pont ugyanez van.. nem is hogy mindenkinek volt barátja, de mindenkit körülrajonganak, az orrom alá dörgölök, és nem tűnik fel mennyire rosszul esik.. meg osztálytársam is ezzel piszkál, de nem tudja milyen bántó.. meg elhiszem hogy azt szeretik a fiúk ha van önbizalmunk, de ilyenek után hogy lenne?
2013. júl. 7. 23:33
 35/35 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz. Pècs
2015. máj. 13. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!