Miért undorodnak tőlem a fiúk?
16/L
A fiúk kerülnek engem de nemtudom, hogy miért.:S
Vékony vagyok, ápolt, mindig tiszta.
A többiek szerint: szeretetre méltó vagyok, rendes, barátságos, nem vagyok kihívó, normális, nam vagyok bunkó sem, olyan kire mindig lehet számítani. És mégis kerülnek a fiúk. Már minden osztálytársmnak volt barátja. Még az egyik lánynak is aki nagyon kicsi és eszméletlen pufi, buta és sárga foga van. Tudom, hogy nagyon nem szép hogy itt írok róla ,de még is neki legalább volt. Nekem még sosem......
Néhány fiú osztálytársam szerint annyira ronda vagyok, hogy sose lesz barátom.:(
Ha kell kép akkor küldök csak légyszi írjátok oda, hogy hova valósiak vagytok.
én is így vagyok mint Te és hát elég szar hogy tényleg a tök ronda ismerősömnek van/volt barátja nekem meg még nem volt :DD
nekem is küldesz képet?:)
majd lesz pasid:D csak még lelkileg nem értél meg rá. majd ha értebben gondolkozol,jobban meg tudsz nyilvánulni biztos lesz. és nem feltétlenül a szépség számit a szerelemben. pl itt vagyok én is, nekem már volt pasim,de ikertesómnak meg még egy sem, pedig egyáltalán nem csúnya,sőt sokkal csinosabb mint én,még sem volt neki. az is igaz, hogy ő visszahúzódóbb is, meg rosszabb,bun*óbb közösségbe jár suliba ahol mindenki ilyen plázaribi, és nem veszik észre,vagy a igen akkor meg túl zárkózott.
legyél magabiztosabb.
szeretnék sokkal nyitottabb lenne, de nem megy. hiába.
félek, hogy jobban bántani fognak.....:((
én részletesen írok a képről meg adok tanácsot szóval jöhet.:D
csókakő
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!