Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a két választási lehetőség közül, amely igaz rám, melyik okozza azt, hogy egy lánynak sem kellek, miért undorodnak tőlem a csajok?
1, Ronda vagyok, alacsony és sovány, az arcom is gáz, nagy orr, elálló fülek.
2. Gátlásos, illedelmes, csendes, rendes jó fiú, aki nem szereti a konfliktusokat és mindenkivel kedves, nem szokott menősködni,nem a társaság középpontaj, visszahúzódó, inkább elmélkedős, magának való típus, aki max néhány jó barátja előtt adja elő az igazi, humoros, laza, beszéed énjét.
Ronda vagy? És ezt Te ítélted meg? Még jó hogy nem vagy szerelmes magadba!
A második pontban felsorolt jellemek rontják az esélyeid.
Nekem tetszett már nálam alacsonyabb pasi aki vörös és szeplős volt - de én nem jöttem be neki :-)
férjem magas szőke, kék szemű ragyás arcú és testü pasi volt és még szegénykémnek a fogaival is voltak problémák (de ugye ezt megcsináltatta), mostani párom akkora mint én kopasz és barna szemű. Ja szemüveges vagyok, elállnak a füleim és felnőtt korban volt fogszabim :-D sejtheted.
Magának való!!!!! - ez megmagyaráz mindent, nyiss a világra, a világ is nyitni fog rád!
Hogy kinek vagy ronda, és kinek nem, bízd a lányokra inkább :) . Gondolom valamelyik szülődre csak hasonlitasz, és látod, ő is "elkelt", és te is megszülettél. :)
A természetedről amit írtál pedig tényleg jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!