Ha egy nő nem festi magát az már tényleg igénytelen?
Aztán majd 30 évesen már nem is fog tudni utcára menni smink nélkül mert megijednek tőle...
Én se kenem magam igazán ki,ha van kedvem szempillaspirál vagy szemceruza,ha megyünk valahova akkor rúzs és szemhéjpúder is,de ennyi.Alapozót soha és hasonlókat,szép a bőröm,minek.
Párom igy szeret,igy tetszem neki,magamnak detto.
Kit érdekel más véleménye?
Nem attól leszek igényes hogy vakolat van rajtam.
(Van kolléganőm,fél kiló sminkben dolgozik,de fürdeni tuti csak hetente fürdik,hét második felében mindig büdös)
Nem tudom, miért. Én is nagyon adok magamra, igényes vagyok a tusfürdőkre, krémekre, alapozóra, a hajam festem, de az arcomon nem tűrök el semmit alapozón és halványbarna rúzson kívül. Mikor néha kifestettem magam, úgy éreztem, hogy úgy nézek ki mint egy útszéli.
Hogy ezt a fóbiámat megcáfoljam, a múltkor hagytam magam az egyik bevásárlóközpontban kisminkeltetni magam profikkal. Nekik tetszett a végeredmény, én a tükörben egy fura, idegen arcot láttam aki nem én vagyok. Alig vártam, h hazaérjek és lemossam magamról. Én tökéletesen jól érzem magam szemfesték és egyebek nélkül, tiszta, üde, hidratált bőrrel. :) És már fiatal sem vagyok, mert 40 leszek.
Úgy csináld, ahogy Neked jó. Sosem értettem, miért kell egyeseknek mindenbe belekötni.
Én ugyan minden nap sminkelek (otthonra nem), de csak visszafogottan.
Szempillaspirál, színezett hidratáló, korrektor, színtelen ajakápoló.
Nekem csúnya a bőröm, ezért a napi minimális smink már rutinná vált.
Meg kell mondjam mindent odaadnék azért hogy szép bőröm legyen és ne kellejen sminkkel utcára mennem.
Ilyen alkalom kb 5-10 nap van egy évben, általába nyáron, és nagyon jól érzem magam smink nélkül.
Valaki szereti sminkelni magát, bármilyen bőrprobléma nélkül.
Valaki csúnyának érzi magát smink nélkül.
Én csak ámulni szoktam, hogy egyeseknek milyen szép, természetes színei vannak az arcán(no make up) és milyen egyenletes hibátlan a bőre. Ez szerintem nagy kincs és irigylésre méltó!
Nem tudom hány éves vagy, de ne az legyen mérvadó hogy ki szerint mi az igényes és mi az igénytelen.
Ha te szereted úgy magad ahogy vagy és sminkben érzed magad rosszul akkor miért tennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!