Lányok! Nektek mi a hajápolási, sminkelési rutinotok?
Miket használtok a hajatokra? Milyen hosszú és színű? :)
Mennyire sminkelitek magatokat, és minden nap? :)
Csak kíváncsi vagyok más mennyit "szenved" ezekkel a dolgokkal :DD
Haj:
Combközépig ér, nagyon dús, hullámos, sötétbarna (természetes). Régebben 2-3 naponta szoktam mosni, ősszel áttértem a 3-4 naponkéntire, mostanában pedig az 5 naponta mosásra. 3. nap már lapos a hajam, de mivel mindig kontyban hordom, így nem látszik. Mosásnál sampon (csak a fejemen) +balzsam nyaktól lefelé. Hagyom magától megszáradni, ez ilyen időben fél napnál több. Ha megszáradt befújom kifésülő sprayjel, majd később teszek rá szérumot vagy kókuszolajat. Vágni havonta szoktam, de most eldöntöttem, hogy kíváncsiságból megnövesztem térdig, úgyhogy áttérek a 2 havonta való vágásra.
Smink:
Legtöbbször itthon vagyok, ilyenkor vagy sem kenek az arcomra, vagy kevés korrektort+átlátszó púdert, a számra ajakápolót. Ha elmegyek valahova, akkor alapozó, púder, természetes színű szájfény vagy ajakbalzsam, szempillaspirál. Amikor jobban ráérek előtte, akkor szoktam szemceruzát, szemhéjpúdert, esetleg pirosítót vagy kontúrt használni, bár utóbbiakat nagyon ritkán, és akkor is minimálisan. Nem szeretem, ha erős a smink.
kedves 11 es
te raktad fel hátulról a hajadat valamelyik kérdéshez válaszként mert a leírás alapján ráismerek a linkelt képre
elmondanád hogy tudtad megnöveszteni ekkorára mert én is zseretnék ilyen hosszú hajat
Hosszú, sötétbarna hajam van. Nincs sok gondom vele, egyszerűen megmosom heti 1-2-szer.:D
Néha korrektort, szempillaspirált rakok fel, és ajakápolót, szájfényt. De nem mindennap, jobban érzem magam smink nélkül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!