Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek vonzó a férfiak...

Lehetek vonzó a férfiak számára ilyen alakkal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindenki azt sulykolja egyfolytában, hogy nagyon vékony vagyok, "csak" 50 kg a súlyom a 168 centimhez. Alkatilag vagyok ilyen, sosem voltam sokkal több, maximum 3-4 kilóval. Tényleg beteges a soványságom? Én nem látom magam annyira vészesen vékonynak. Ez tetszhet még a férfiaknak? Mondjuk az idősebb (35+) korosztálynak?

2013. jan. 31. 12:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Tök jó a séta, mindenképpen jó erőléted lesz tőle, de tapasztalatból mondom, hogy a tudatos torna formál igazán, legalábbis nekem ez jött be. Amúgy nagyon csinos anyuka vagy, de ezt már írtam előzőleg :)
2013. febr. 1. 09:44
 32/39 anonim ***** válasza:
Egy pasi kritikái miatt, anyaként képes vagy feltenni ide a képedet? Tuti bele vagy zúgva... Férjed tudja? ;)
2013. febr. 1. 16:33
 33/39 A kérdező kommentje:
nem :(
2013. febr. 1. 17:12
 34/39 anonim ***** válasza:
32 ez már a kérdésből is érezhető volt :)
2013. febr. 1. 17:15
 35/39 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem mi köze ennek az anyasághoz, ha anya vagyok, attól még nő is maradok! Majd megtudja az is, aki most még másként vélekedik erről.
2013. febr. 1. 19:58
 36/39 anonim válasza:
jobb lenne 100kg-osnak lenni?én irigyelem az alakod.
2013. febr. 2. 00:08
 37/39 anonim ***** válasza:
32-es vagyok. Én 33 éves anya vagyok, 2 gyerekkel. Én is 168 cm vagyok, igaz 56 kg. (még mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos dagi vagyok) Viszont én el sem tudom képzelni, hogy a férjem mellett másba szeressek bele. Biztos szerencsém van. Mondjuk nekünk szerintem nagyon jó a kapcsolatunk. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Egyébként szerintem is jó az alakod.
2013. febr. 2. 08:27
 38/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Ezek után nem foglalkozok ezzel, én így jól érzem magam, ez számít. A piszkálódóm meg mondjon, amit akar.

Utolsónak! Igen, elég szar helyzet, gondolhatod, hogy ha ez megtörtént velem, akkor nálunk sajnos nagyon nincs rendben minden a férjemmel. De igyekszem helyretenni a dolgokat elsősorban magamban és nem foglalkozni az érzésekkel, amit a másik ébreszt bennem.

2013. febr. 2. 14:30
 39/39 anonim ***** válasza:
én 171 cm vagyok és 50 kg és máshogy oszlik el a súlyom nekem picit nagyobb cicim van és nagyobb fenekem. nekem csak azok mondják,hogy vékony vagyok akik kövérek és menőznek ,hogy a pasiknak a teltebb csajok jönnek be ami egy kibas.zott nagy hülyeség.
2013. febr. 9. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!